РКС Пловдив организира празник за стотици деца

Публикувано на 26.09.2012 Вестник "Земя"

РКС Пловдив организира празник за стотици деца

Районен кооперативен съюз Пловдив се включи в националната инициатива на Централния кооперативен съюз „На училище с КООП" и организира празници за стотици деца от региона. В двадесет обекта от търговската верига КООП, стопанисвани от съюза, малките ученици даваха предложения за тълкуване и интерпретация на четирите букви от думата „КООП" и всяко от тях получи подарък. Интересът към инициативата бе голям, а своите предложения дадоха 325 деца. Представители на РКС Пловдив отличиха и наградиха 7 от тях.

В отбелязването на старта на учебната година се включиха и много кооперации, членове на съюза - РПК „Наркооп" гр. Садово, ПК „Теодоси Марков" с. Розино, ГПК „Наркооп" гр. Раковски, ВК „Съгласие" гр. Първомай.

Кооперациите използваха случая и връчиха грамоти на ЦКС на участниците от националния конкурс за детска рисунка на тема „Кооперацията създава усмивки и рисува мечти", който се проведе в началото на тази година. Управителният съвет на РКС Пловдив присъди още 5 специални награди за участници от региона.

Така на 15 септември магазините от веригата КООП в пловдивския регион се изпълниха с детски смях, весело настроение и приятни емоции. За да се потопите в празничната атмосфера, решихме да ви представим празника в снимки. Както казват хората „Едно изображение казва повече от 1000 думи"...

Отворете в pdf - тук