• Начало /
  • Новини /
  • „Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

Публикувано на 24.04.2017

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

 

На 8 април - Лазаровден, седмица преди най-светлия християнски празник Великден, Супермаркет КООП в квартал Красна поляна, град София отново бе огласен от веселия смях на десетки деца. За поредна година Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП бяха домакини на празник под мотото „Великден с КООП“.

Любезните домакини от магазин КООП почерпиха клиентите с питка, произведена на място от КООП Пекарна, с пожелание за здраве, късмет и благоденствие. С музика и настроение герои от любими детски приказки закачливо приканваха децата да се включат в забавната програма с различни игри, подаръци и веселби. Децата се потопиха в забързания живот на Зоотрополи, където зайчето Джуди и хитрият лисугер Ник се подготвяха да посрещнат Великден.

В творческата работилница малчуганите с видимо старание и много настроение рисуваха и декорираха великденски яйца, с които да зарадват близките си.

Докато децата с радост и усмивка творяха и се забавляваха, родителите им имаха възможността да си закупят от изпечения на място вкусен козунак и изкусителните ястия от топлата витрина, което създаде допълнително празнично настроение. Клиентите успяха да се възползват от специалните предложения от COOP Италия и разнообразните български стоки с марката КООП с гарантирано качество на достъпни цени. Всички деца на празника получиха подарък от магазин КООП.

По време на празника клиентите имаха възможност да участват в празничната великденска томбола за спечелване на голямата награда телевизор “Samsung”32 инча и два ваучера за пазаруване в магазина на стойност 100 и 50 лева.

Семействата се възползваха и от атрактивните намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи, за да могат да се подготвят навреме за посрещането на великденските празници у дома. Те си тръгнаха от Супермаркет КООП с много покупки, подаръци ,усмивки и разбира се с пожелания за нови срещи!

Дирекция „КООП медии и реклама”, ЦКС