• Начало /
  • Новини /
  • Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

Публикувано на 07.06.2017

Минералната вода „Горна баня 1“ се грижи за вашето здраве

 

За дружеството

„Булминвекс-ГБ” ЕООД е кооперативно предприятие, собственост на Централния кооперативен съюз. Предприятието е основано е през 1958 г., като е оборудвано с първата в страната бутилираща линия за минерална вода. Заводът се намира в екологично чист район, без индустриално производство в софийския квартал Горна баня. Водата се добива от 426 м. дълбочина с температура 32.5°С на сондаж № 3 от извор Горна баня.

Дружеството „Булминвекс-ГБ“ ЕООД е сертифицирано съгласно международните стандарти ISO 22000:2005 и ISC/S22002-1, чрез които гарантира качеството на предлаганите от него продукти. През месец Май 2016 г. дружеството успешно бе ресертифицирано по ISO 22000:2010 и сертифицирано по новата версия на ISO 9001:2015. Предприятието разполага със собствена лаборатория, в която ежедневно се извършват анализи на произведените партиди минералната вода и се контролира стабилността на нейните физико-химични параметри.

Върху етикета ни произведен по съвременна технология гордо стои – първа бутилираща фирма в България. Питейните качества и безупречната чистота на минералната вода я правят предпочитана за крайния потребител. Това, по което потребителите могат да различат на пазара нашата вода, са  знак “1 - Първа бутилираща” и марката КООП, която е гаранция за качество и за конкурентна цена.

За извора

Минералната вода “ГОРНА БАНЯ 1” е известна в България с уникалните си питейни качества и слаба минерализация, което я прави предпочитана от потребителя. Въз основа на направени изследвания горнобанската натурална минерална вода се характеризира като вода с ограничено съдържание на минерали, със стабилен физико-химичен състав и свойства, чиста по отношение на санитарно химични и антропогенни замърсявания.

Според своя тип водата е хидрокарбонатна-сулфатна натриева. Резултатите от анализите, които правим показват стабилност на минералната вода и отсъствие на влияние на външната среда върху нейния състав. Изследванията върху бутилираната минерална вода след лагеруване показват стабилност на физико-химичните параметри в продължение най-малко на две години. Това е една великолепна вода – вкусна, пивка, с изключително висока природна чистота. При технологично правилно бутилиране запазва качествата и показателите си най-малко две години. 

За минералната вода

Натуралната и газирана минерална вода с марката „Горна баня 1“ се характеризира със слаба минерализация и висока санитарно-химическа чистота, което я прави предпочитан продукт за ежедневна употреба. Тя се предлага на пазара с богат асортимент разфасовки от 330 мл. до 19 л.

В периода 2012-2013 г. е реализиран цялостен проект за обновяване на производството, разширяване на площта и внедряване на ново технологично оборудване, които осигуряват пълна автоматизация и непрекъсваемост на производствения процес от добиването на водата до подготовката й за експедиция. Продуктите с марката „Горна баня 1“ се предлагат от водещите търговци в страната, в т.ч. от обектите на търговска верига КООП и кооперативните хотелски комплекси.         

Минералната вода „Горна баня 1“ се предлага в следните разфасовки:

  • Минерална вода - 330 ml.
  • Минерална вода - 500 ml.
  • Минерална вода - 1.5 L
  • Минерална вода - 4 L
  • Минерална вода - 6 L
  • Минерална вода - 10 L
  • Минерална вода - 19 L
  • Минерална газирана вода - 500 ml.
  • Минерална газирана вода - 1.5 L

С удоволствие информираме жителите на столицата, че за тяхно  улеснение, минерална вода „Горна баня 1“ вече предлага НОВА услуга - ДОСТАВКА ДО ДОМА. Доставката до Вашия дом се осъществява за всички райони на град София в удобно за Вас време от 8.00 до 16:30 часа чрез
он-лайн поръчка чрез интернет страницата www.gornabania1.bg.

Посетете и нашата Фейсбук страница www.facebook.com/gornabania1/

Контактна информация

ул. инж. Борислав Огойски № 14
1614 София, кв. Горна Баня
T: (02) 957 60 75, факс: (02) 957 60 76
F: (02) 957 60 79
E: trade@gornabania1.info