Ден на детето в столичния супермаркет КООП

Публикувано на 07.06.2017

Ден на детето в столичния супермаркет КООП

 

На 27 юни в столичния супермаркет КООП в квартал Красна поляна бе организирано празнично посрещане на 1 юни – Денят на детето. Любезните домакини подариха на децата парти със Смърфовете.

С любимите игриви малки сини човечета присъстващите се впуснаха в диво приключение в Магическата гора. Откриваха любими цветя на смърфовете, състезаваха се в два отбора: на Ячко и Смърфиета. В стройни редици се разминаваха, строиха високи и най-високи кули (смърфска архитектура – по-високо от височината на 3 ябълки) и ги кръщаваха. Влязоха смело в гората и се превръщаха на чудати същества. Танцуваха луди танци със Смърфиета, която не спря да прави пакости и да се закача с Ячко. И дори танцово състезание провокира: с хора, ръченица, хип хоп и салса. Най-хубавото е, че Гаргамел въобще не се появи и всички се чувстваха щастливи.

През цялото време децата се включваха в арт ателие за декоративни смърфовски къщички, от които направиха изложба, отнесоха вкъщи, заедно с подаръците на КООП. А най-смелите си тръгнаха и с рисунка на лицето. И в двете ателиета грижовни стопани бяха зелени помощници на смърфовете. Всяко дете получи лакомства и много подаръци, любезно осигурени от Централния кооперативен съюз и супермаркет КООП. Голямата награда велосипед бе спечелена от Кристиян Кирилов.

Клиентите успяха да се възползват от специалните предложения от COOP Италия и разнообразните български стоки с марката КООП с гарантирано качество на достъпни цени, и имаха възможност за участие в томбола с награда ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

Като организации с дълбока социална мисия и роля в обществото, кооперативните организации вярват, че децата са тяхното бъдеще.

Дирекция „Кооп медии и реклма“