• Начало /
  • Новини /
  • КЪЩИ ЗА ГОСТИ „КООП ДОБРИНИЩЕ“ – ОТЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАКАНЦИЯ В НАЧАЛОТО НА 2018 !

КЪЩИ ЗА ГОСТИ „КООП ДОБРИНИЩЕ“ – ОТЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАКАНЦИЯ В НАЧАЛОТО НА 2018 !

Публикувано на 23.01.2018

КЪЩИ ЗА ГОСТИ „КООП ДОБРИНИЩЕ“ – ОТЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАКАНЦИЯ В НАЧАЛОТО НА 2018 !

Къщи за гости „КООП Добринище“ са част от веригата „КООП-Вашето място за почивка“. Намират се в известното курортно планинско градче Добринище, в полите на южната част на Пирин планина. Градът е подходящ за туризъм през цялата година. През зимния сезон Добринище предлага атрактивни и достъпни условия за любителите на зимните спортове. Ски писта Добринище е с дължина 5 км. До зоната се стига по 12-километров асфалтов път от гр. Добринище до хижа Гоце Делчев, а от там има се продължава със седалкова въжена линия. Трасето на ски пистата е с различна степен на трудност и тръгвайки от подножието на връх Безбог, се разгръща в живописна борова гора. В непосредствена близост до гр. Добринище са хижа Безбог, Тевното и Попово езеро, връх Безбог, връх Полежан и други. През зимния сезон единственият начин да се достигне до хижа Безбог е чрез ползването на седалковия лифт. Както е упоменато в едноименното произведение „В Пирин“ от патриархът на българската литература Иван Вазов, всеки докоснал се до тези кътчета остава очарован от магията и величествената красота на природата в Пирин планина. Само на 4 км от Добринище е разположен най-големият ски курорт на България Банско, съчетаващ в себе си перфектни условия за ски туризъм, както и множество исторически забележителности – къща музей на „Никола Вапцаров“, къща музей „Неофит Рилски“. Посетителите на Банско имат възможност да посетят уникалната постоянна иконна изложба „Банска художествена школа“.

Къщи за гости "КООП Добринище" се намират в комплекс „Русковец Резорт“ в град Добринище. Къщите предлагат на своите гости стилно обзавеждане и домашен уют, със спираща дъха гледка към величествената Пирин планина. Това е мястото, където можете да забравите за рутината и да се насладите на една незабравима почивка с Вашите близки.„КООП Добринище“ обхващат 6 самостоятелни двуетажни къщи /тип мезонет/ с обща площ от 110 кв.м., притежаващи всичко необходимо за вашия комфорт. Всяка една от къщите за гости е с капацитет 4 души и разполага с прилежащо паркомясто. Разположението на двата етажа е както следва:

Първи етаж:

Просторна дневна с мека мебел и камина /безплатно осигуряване на дърва/, кухненски бокс с оборудване /котлони, микровълнова и посуда/, трапезария с удобна маса за хранене и санитарен възел.

Втори етаж:

Две спални помещения, голяма баня с душ кабина и хидромасажна вана.

По време на почивката си в курортното градче Добринище бихте могли да се докоснете до местната традиционна кухня в многобройните механи.

Във всяка къща на разположение на гостите има шезлонги с маса и чадър. Като допълнение на приятното изкарване, можете да се насладите на слънчевата веранда и тераса с панорамен изглед към Пирин планина. Съчетанието от уют, стилно обзавеждане, чист въздух и невероятна природа, превръща „КООП Добринище“ в мечтана дестинация за почивка през цялата година. Конкурентните цени са огромно предимство, а всички член-кооператори могат да се възползват от допълнителни намалени

Цени за член-кооператори

 

Вид пакет

2+1 OB

 /само нощувка, 4 възрастни/

5+1 OB

/само нощувка, 4 възрастни/

Период

Пакетна цена

Цена на ден на човек

Пакетна цена

Цена на ден на човек

Висок: Ноември - Март

380 лв.

32 лв.

720 лв.

30 лв.

Нисък: Април-Септември

230 лв.

19 лв.

380 лв.

16 лв.

Очакваме Ви!

За запитвания и резервации: 0895 691 791

E-mail: reservations@coophotel.bg

www.coopdobrinishte.bg

Дирекция "КООП медии и реклама"