• Начало /
  • Новини /
  • Инициативата „КООП – Заедно на пазар“: Участвай и спечели!

Инициативата „КООП – Заедно на пазар“: Участвай и спечели!

Публикувано на 23.01.2018

Инициативата „КООП – Заедно на пазар“: Участвай и спечели!

За 11- поредна година Централния кооперативен съюз ще организира Инициативата „КООП – Заедно на пазар“. За първи път Инициативата се провежда през 2008 г. в чест на 86-тия Международен кооперативен ден.

Национална търговска верига КООП обединява над 700 магазина, разположени на територията на цялата страна. Чрез мрежата си от търговски обекти, веригата дава възможност всички член-кооператори, които притежават клиентска карта да се включат в ежегодната томбола на Инициативата „КООП – Заедно на пазар“.

Всяка година наградите се теглят през месец декември в пристъствието на членовете на ръководните и контролни органи на ЦКС. За 2017 г. голямата награда лек автомобил бе спечелена от Мария Кръстева, член – кооператор от РПК „Развитие“ Елин Пелин. Бяха раздадени и други атрактивни награди: 2 почивки за двама в кооперативни хотелски комплекси, телевизори, смартфони, таблет и преносим компютър.

Можете да подадете заявление за членство в кооперация и да получите клиентска карта в търговския обект във вашете населено място. Повече за ползите от членство в кооперациите на: www.cks.bg

За повече информация относно правилата и условията за участие в Инициативата и спечелените до момента награди посетете интернет страницата на Централния кооперативен съюз www.ccu-bg.coop

Станете част от голямото кооперативно семейство! Пазарувайте и спечелете своята награда!

Главна Дирекция „Търговия“, ЦКС