• Начало /
  • Новини /
  • Актуални пакетни предложения за кооперативни приятели

Актуални пакетни предложения за кооперативни приятели

Публикувано на 10.07.2018

Актуални пакетни предложения за кооперативни приятели

Туристическите и балнеоложки обекти, работещи под марката „КООП – Вашето място за почивка“ запазиха утвърдената от години политика за предлагане на специални пакети и отстъпки при почивка и рехабилитация на член-кооператори, техните семейства и на притежатели на клиентска карта КООП.

И през 2018 г. хотелските комплекси предлагат разнообразни туристически оферти, както и допълнителни бонуси и отстъпки. Атрактивни са предлаганите комбинирани пакети за почивка в кооперативните хотелски комплекси. Почивка в планинския х.к. „КООП Рожен“ и градския х.к. „Интелкооп“, Пловдив за 3+1 FB започват на цени от 187 лв. Релакс сред динамиката на големия град и спокойствието на планината ще намерите благодарение на комбинирания пакет за четирима 1+3 на цени от 504 лв., който се предлага от Хотел КООП, София и Къщи за гости „КООП Добринище“.

С предлаганото добро обслужване и уютна обстановка, кооперативните хотелски комплекси са подходящо място, както за провеждане на работни срещи и мероприятия, така и за пълноценна индивидуална почивка на член-кооператорите и техните семейства.