• Начало /
  • Новини /
  • Хотелски комплекс Странджа, к.к. Златни пясъци ще Ви предложи спокойствие и незабравими летни дни

Хотелски комплекс Странджа, к.к. Златни пясъци ще Ви предложи спокойствие и незабравими летни дни

Публикувано на 11.07.2018

Хотелски комплекс Странджа, к.к. Златни пясъци ще Ви предложи спокойствие и незабравими летни дни

Варна е най-големият град в Северна България. Наричан „морската столица“ или „лятната столица на България“, градът е важен туристически и просветен център, и изходна точка за курортите по Северното Черноморие. Това, което прави уникална Варна, освен най-старото злато в света е и Международният балетен конкурс Варна, състоящ се на всеки две години в Летния театър на Варна през летния сезон. Сред международните културни събития, които се провеждат в града са фестивалите Варненско лято, Любовта е лудост, Златният делфин, Август в изкуствата, Видеохолика и други.

На 15 км. от гр. Варна се намира кооперативният комплекс “Странджа”. Хотелът е разположен на 150 м. от плажа и е част от популярния морски курорт ”Златни пясъци”. Комплексът е прекрасно място за тези, които искат да съчетаят спокойния отдих на плажа с многобройни вълнуващи атракции. Съвременните средства за комуникация, сателитна телевизия, домашен уют и допълнителни услуги, са неотменима част от стила и гостоприемството, с които ще бъдете посрещнати в ”Странджа”.

Хотелът предлага настаняване в 12 апартамента, 14 студиа и 72 двойни стаи с общ капацитет 220 легла. Балконите разкриват чудесна гледка към кристално синьото море или пищна зеленина на парка. На разположение на гостите са разнообразни услуги: ресторант с лятна градина, лоби-бар с открита тераса, снек-бар, конферентна зала, денонощна рецепция, басейн с обособена детска част, баскетболно и футболно игрище, магазин за сувенири, паркинг, детска площадка.

В ресторанта със 160 места, половината от които на открита тераса, се предлага богат асортимент от специалитети на традиционната българска и европейска кухня, както и колекция от български и италиански вина. Обслужването на туристите се извършва, както на шведска маса за закуска, обяд и вечеря, така и индивидуално.

В уютна обстановка на Лоби бар с 40 места, гостите могат да се насладят на богато разнообразие от кафе, чай, разхладителни напитки, алкохол и бира.

Снекбарът, до басейна разполага с 40 места и гарантира вълнуващи преживявания и свежи емоции. Предлагат се коктейли, сладолед, алкохолни и безалкохолни напитки, както и салати, топли сандвичи, тостове, пици и други ястия.

Конферентната зала на хотел ”Странджа” е с капацитет от 60 места. Залата e оборудвана с мултимедия, екран, флипчарт, лаптоп, микрофон и озвучаване, телефонни линии, високоскоростен кабелен интернет и Wi Fi. Тя e идеалният избор за провеждане на делови срещи, конгреси и конференции. Хотелски комплекс „Странджа“ е надежден партньор от началния етап на организацията до крайното осъществяване на различни семинари и фирмени обучения. При конкретни запитвания се изготвят преференциални оферти, съобразени с желанията на гостите.

Ако не сте направили все още своята резервация за предстоящия летен сезон, можете да го направите сега в сайта на хотел „Странджа“ – www.strandjacoop.bg, www.coopholidays.bg или в офиса на кооперативния туроператор гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ №99.

Контакти:

Резервации: 052/388 544; 0893/585 966

Рецепция: 052/356 331; 052/388 550

reception@strandjacoop.bg, www.strandjacoop.bg