• Начало /
  • Новини /
  • Хотелски комплекс „Интелкооп“ отличен с най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив

Хотелски комплекс „Интелкооп“ отличен с най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив

Публикувано на 01.08.2018 Новини

Хотелски комплекс „Интелкооп“ отличен с най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив

За втора поредна година Община Пловдив връчи на официална церемония 29 награди за постижения в областта на туризма. Конкурсът има за цел да отличи най-високите резултати в туристическия бранш за 2017 година и да стимулира по-нататъшното му развитие в града под тепетата. Церемонията за връчване на Вторите годишни награди в туризма на Община Пловдив се състоя на 12.07.2018 г. в един от туристическите обекти на града - Малката раннохристиянска базилика. На събитието присъстваха кметове на райони, предствители на Общински съвет Пловдив, на Областна администрация Пловдив, заместник-кметът по „Култура и туризъм“ - инж. Александър Държиков, заместник – кметът по “Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков, председатели на местни сдружения в сферата на туризма и др. Получени бяха и два поздравителни адреса – от Министъра на туризма Николина Ангелкова и от заместник-министъра на културата Амелия Гешева.

Тазгодишните категории бяха за: „Най-оригинален нов туристически продукт“, „Най-оригинално събитие в областта на туризма“, „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия“ и „Най-атрактивно заведение“. В категорията „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия“ се състезаваха местата за настаняване в категориите: 1-2 звезди, 3 звезди и 4-5 звезди.

Кооперативният хотел Интелкооп грабна призът в категория „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив 2017 г. места за настаняване категория 1-2 звезди“ с 59,74%  средна годишна заетост и рейтинг в Booking 7,7.

​                                                        

Хотелът предлага всички необходими условия за комфортен престой на гостите на град Пловдив, а ресторантът е предпочитано място и за жителите на града за организиране на семейни и лични тържества. Разположен в спокойния квартал Кючук Париж в Пловдив, той е подходящ при настаняване на своите най-малки туристи от детски и ученически отдих. На 5 минути пеша от Централна ЖП гара и автогара Родопи, комплексът предлага набор и от допълнителни услуги, необходими за бизнес престой: учебно – конферентен корпус с 8 семинарни зали с различен капацитет. В удобство на всеки турист, хотелът организира различни занимания: посещение на Стария град: музеи, къщи, забележителности, пешеходни турове и билети за ежегодни фестивали. За туристическо пътуване или делови престой комплексът предлага разнообразие от стаи. На разположение на гостите са 43 единични, 21 двойни и тройни стаи и 7 апартамента. Помещенията предоставят комфорт и изчистен дизайн. За гостите е осигурен безплатен паркинг и Wi-Fi. Гостоприемство, удобство и сигурност са едни от предимствата, които откривате в кооперативния хотел.

За всички настоящи и бъдещи гости, комплексът предлага многообразие от пакети, комбиниращи различни активности според типа посещение. Като част от събитията за годината на Европейска столица на културата 2019, хотелът предвижда промоционални цени за ранни резервации, пакети  и програми, съпровождащи богатия културен календар на града.

За член-кооператорите и притежателите на клиентска карта КООП са утвърдени целогодишно преференциални условия за настаняване.

Нашият отзивчив екип ще се погрижи престоят Ви в хотела да бъде приятен.

КООП – Вашето място за почивка.