• Начало /
  • Новини /
  • „Най-страшното“ Хелоуин забавление в Супермаркет КООП

„Най-страшното“ Хелоуин забавление в Супермаркет КООП

Публикувано на 29.10.2018

„Най-страшното“ Хелоуин забавление в Супермаркет КООП

На 27 октомври 2018 г. деца и възрастни се забавляваха заедно на Хелоуин парти в столичния Супермаркет КООП. Страхотни костюми, много лакомства, “страшни маски”, създадени от малките сръчковци, изобилстваха в магазина и донесоха много усмивки и настроение.

          Любимият зеленчук на всички – тиквата, беше звездата на деня. Освен, че направиха от нея фенери, децата играха на голф тиква и спечелиха страхотни хелоуински чаши, в които да пият любимата си зимна напитка.  Все пак използвахa тиквата и по най-доброто й предназначение – хапнахa различни здравословни вкусотии, приготвени по тайна рецепта. Главният готвач на щанда “Тиквени истории” разказа за какво е полезна и защо трябва да си я хапваме често, особено през зимата.  

          Гостите научиха много забавни интересни факти за Хелоуин и неговата история. Поговорихме и за българския Ден на народните будители и за световноизвестния фестивал Сурва, който също като Хелоуин се свързва с костюми, маски и много забавление.

          По традиция, беше изтеглена и томбола, благодарение на която няколко късметлии занесоха у дома интересни настолни игри, с които да прекарат забавни мигове заедно със семейството и приятелите.

          Чудесните изненади, усмивките и настроението със сигурност ще се превърнат в любим спомен за всички гости на празника. Поне до следващото тържество в Супермаркет КООП, когато заедно ще създадем още смях и забавление и ще спечелим нови приятели на кооперативната идея.