• Начало /
  • Новини /
  • BIOCOOP, гр. София – гаранция за приятни мигове и грижа за здравето

BIOCOOP, гр. София – гаранция за приятни мигове и грижа за здравето

Публикувано на 23.10.2018

BIOCOOP, гр. София – гаранция за приятни мигове и грижа за здравето

Грижата за духа и тялото е по-лесна и приятна от всякога. Ръстът в търсенето на био продукти в последните години е показател за покачващия се интерес на потребителите към този отрасъл. За да бъде предпочитан един био магазин, обаче, той трябва да предлага широк асортимент от био и здравословни продукти, които могат да задоволят всеки вкус.

Атмосферата, удобствата и добрата локация са други фактори, които определят успеха на био магазините.

БиоКООП, намиращ се на ул. Искър 30 в гр. София притежава всичко това. Отворил врати в началото на тази година, магазинът предлага на своите потребители разнообразни стоки – от био плодове и зеленчуци, до качествена козметика и приготвени на място фрешове, сандвичи, супи и здравословни десерти.

Освен удобната локация, магазинът предлага на своите клиенти и приятна атмосфера. Уютната градина е чудесно място, както за приятни разговори с приятели, така и за неформални бизнес срещи.  

Топлото посрещане и безупречното обслужване са част от предимствата на столичния магагазин

В БиоКООП ще откриете разнообразие от селектирани български и европейски вина, списания и книги с различна тематика, различни видове био ядки, био и натурални храни, паста, течен шоколад, конфитюри и много други.

В обновения сайт на Централния кооперативен съюз www.cks.bg можете да получавате актуална информация за ежеседмичните промоции в БиоКООП.

 

                

 

 

 

БиоКООП Ви очаква в София на ул. Искър №30.

 

Заповядайте!