• Начало /
  • Новини /
  • „Луд маскарад с КООП“ в столицата по случай Хелоуин

„Луд маскарад с КООП“ в столицата по случай Хелоуин

Публикувано на 31.10.2019

„Луд маскарад с КООП“ в столицата по случай Хелоуин

В слънчевия есенен ден на 26 октомври 2019 г. столичният Супермаркет КООП се превърна в най-забавното и “страшно” място в София. Вещици, магьосници, пирати и всякакви чудати същества оживяха в забавен Хелоуин маскарад. Централният кооперативен съюз и любезните домакини от Супермаркет КООП зарадваха своите малки и големи гости със специално тържество по повод празника.

Различни и много интересни игри забавляваха децата. Те научиха любопитни факти за един от любимите си празници Хелоуин - кога се е чествал за първи път, с какво се свързва, дали тиквата е плод или зеленчук и още куп интересни новини. В обособено ателие имаха възможност да проявят въображението си като изработят тиквени фенери, които в края на тържеството участваха в изложба. В отборна игра се състезаваха за изработка на хелоуинска шапка, а сръчността на всички участващи беше наградена с ръчно изработени шоколадови изкушения на кооперативния магазин ШОКОКООП.

Специално внимание бе отделено и на празника на Народните будители. В програмата организаторите бяха включили състезателна игра с интересни въпроси за децата и техните родители по повод предстоящия български празник. И двата отбора, участващи в играта, получиха като подаръци личните бележници на Левски и Ботев, а победителите бяха наградени и с бутилка червено вино COOP.

Посетителите имаха възможност да се запознаят с атрактивните предложения за почивка, отдих и балнеология в кооперативните хотелски комплекси работещи под марката „КООП-Вашето място за почивка“, както и да планират предстоящата си коледна ваканция. Също така се запознаха с ползите и преимуществата от членството в кооперация.

Програмата завърши с конкурс за най-добър хелоуински костюм и теглене на томбола с много награди. Печелившите се сдобиха с ваучер за пазаруване в магазин ШОКОКООП в град София, настолна игра и интересни книги.

Всички клиенти получиха ръчно изработени бонбони от царството на шоколада – магазин ШОКОКООП и кооперативна минерална вода „Горна баня 1“, а за децата имаше Хелоуинска маска и торбичка със „страшни“ и вълшебно вкусни лакомства.

В края на празника всички се разделиха с усмивка и си обещаха да се срещнат отново на коледното тържество, организирано от Централен кооперативен съюз и Супермаркет КООП.

Дирекция „КООП медии и реклама“