• Начало /
  • Новини /
  • ПК „Наркооп“ Кубрат ви очаква в новия био магазин в града

ПК „Наркооп“ Кубрат ви очаква в новия био магазин в града

Публикувано на 03.11.2020 Новини

ПК „Наркооп“ Кубрат ви очаква в новия био магазин в града

Жителите на град Кубрат вече имат ново любимо място за пазаруване и срещи - Био магазин КООП, който ПК "Накооп" откри преди три месеца. Новият магазин е 12-ти по ред за кооперацията и втория специализиран магазин за био храни на Националната търговска верига КООП, която отдавна е популяризирана и утвърдена сред потребителите и в община Кубрат. С откриването на Био Магазина на 27 юли 2020 г., една от най-активните кооперации в страната отбеляза своя 111-и рожден ден, 130-та годишнина на кооперативното движение в страната и 98-мия Международен кооперативен ден.

Така, чрез своите дванадесет търговски обекти, ПК "Наркооп" Кубрат обслужва 7 населени места с над 10 хиляди жители и се грижи ежедневно за своите 859 член-коопера-тори и техните семейства.

Био Магазинът КООП предлага на своите клиенти разнообразни и качествени хранителни продукти от български и чуждестранни производители. В него може да откриете над 8000 асортименти, от които 1500 натурални биопродукти, с изключителното разнообразие на ядкови млека, тахани, кокосови масла, безглутенови смеси и брашна, сирена от ядки, плодови сиропи, всички видове мед и много други здравословни суперхрани.

Традиционно, първите клиенти бяха посрещнати с питка, мед и сол, при спазване на всички противоепидемични мерки. В своето приветствие, председателят на ПК "Наркооп" Искра Антонова благодари на всички, които са участвали в творческия процес, даряващ живот на едно плодотворно кооперативно намерение! " Радвам се да съобщя, че в него с желание и отговорност се включиха много членове на Кооперацията и така с конкретни дела за пореден път доказахме, че ЗАЕДНО можем много повече!" Тя пожела на всички присъстващи грижа за духовното и физическо здраве, "защото ако човешкият живот е Дар от Бога, то единствено наша е отговорността как го живеем и оцветяваме - и с мислите, и с чувствата и с отношението си към собствените тела!" В обръщение, Кубратският градоначалник Алкин Неби допълни: "Въпреки тежката ситуация, в условията на коронавируса, ръководството на кооперацията се вслуша в съветите на Европа, свързани с политиките за чиста енергия, чиста вода, храни и чист въздух. Тези продукти са точно такива, за което от името на Община Кубрат благодарим на г-жа Антонова, като и пожелаваме още много успехи и естествено много клиенти!".На събитието присъст ваха и председателят на Районния кооперативен съюз в Русе - Пенка Пеева, представители на различни организации, учреждения и много членове на Кооперацията и граждани, а за доброто настроение се погрижиха малки певици под съпровод на оркестър "Славяни" и танцьори към читалището в Кубрат.