• Начало /
  • Новини /
  • Централният кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД подариха ново „ледено“ приключение на малчуганите

Централният кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД подариха ново „ледено“ приключение на малчуганите

Публикувано на 24.11.2020 Новини

Централният кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД подариха ново „ледено“ приключение на малчуганите

На 21 ноември 2020 г. Централният кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД откриха целогодишна „леденапързалка на столичния булевард „Никола Мушанов“ 116 в квартал Красна поляна, с която се стремят дори в условия на пандемия да дадат възможност на малки и големи да спортуват и да се забавляват, разбира се при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Само за два дни атракциите на пързалката събраха над 200 малчугани, които се забавляваха заедно със своите родители и приятели. Домакините от КООП Маркет ЕООД се погрижили за удобството на своите посетители като са осигурили достатъчен брой кънки, с номерации вариращи от 25 до 47 номер. На разположение са и каски, наколенки, налакътници, стикове и врати за хокей и първите за България блъскащите се колички на „лед“.  За най-малките посетители са предвидени тренажори, които ще улеснят заниманията им и ще помогнат по-бързо да се почувстват уверени на леда.

Новооткритата „леденапързалка е с площ от 200 кв. м., изградена изцяло от синтетичен лед. Едно от най-големите й предимства е, че функционира през всички сезони, за разлика от традиционните пързалки. Тя е безопасна и лесна за поддръжка, подходяща както за приключения, така и за спорт и тренировки.

Когато става дума за забавление, най-добре е то да бъде споделено със семейството и приятелите! Ето защо входът е БЕЗПЛАТЕН до края на ноември, а първите 130 посетители получават талон за 10% отстъпка през декември, както и правото на участие в голямата Коледна томбола на СУПЕРМАРКЕТ И ПЪРЗАЛКА КООП.

Истинските любители на „леденото“ приключение могат да се възползват от абонаментни карти за 10 посещения, подаръчни ваучери и възможност да резервират пързалката за хокеен мач или празник с приятели и роднини.

За тези, които искат да запазят вълнуващите моменти, могат да си направят снимка в специалната „снежна“ топка или с любимия герой КООПчо.

Всички игри се провеждат на сесии. Можете да се запознаете с графика на игрите и възможностите за резервация на сайта на Централния кооперативен съюз www.cks.bg, както и да се свържете с пързалка КООП на телефон 0893 567 107 или e-mail: coop_icerink@cks.bg.