ПЪТЕШЕСТВИЕ НА СЕТИВАТА С ЧАЙОВЕ COOP

Публикувано на 08.12.2020 Новини

ПЪТЕШЕСТВИЕ НА СЕТИВАТА С ЧАЙОВЕ COOP

Защитете имунитета си и останете здрави и енергични

В студения сезон горещите напитки могат не само да затоплят, но и да поддържат жизнеността и здравето на тялото ни. Студът и липсата на светлина през зимата водят до някои здравословни проблеми – от обичайните грипни вируси и настинки до депресивни състояния. Истинското природно решение са качествено селектираните лечебни билки, които увеличават защитните функции на тялото. Как, обаче, да бъдем сигурни в продуктите, които купуваме?

Ако търсите 100% натурален билков чай, произведен в България от български билки, то тогава може да се доверите на марка COOP, защото има какво да Ви предложи и няма да Ви разочарова! Чаят, който предлагаме, доставя не само здраве и топлина на организма, но и пътешествие на сетивата. Затова процесът за създаване на тази блажена напитка започва от екологично чисти райони и преминава дълъг път, докато достигне до Вашата трапеза.

Началото на чаената традиция COOP започва в кооперативното предприятие „Билкокоооп“ ЕООД, където грижливо се селектират най-качествените български лековити растения и се групират в различен асортимент:

„Плодов“ микс от черен бъз, шипка и киселица за почитателите на истински ароматния чай,  микс „Утро“ - мащерка, жълт кантарион и риган за свежо и тонизиращо начало на деня, „Туристически“ - маточина, боровинка, жълт кантарион, риган и мащерка за тези, които добре познават естествените свойства на горските билки и искат да пренесат техните лековити качества у дома.

Продуктовата листа включва и други полезни за здравето растения: каркаде, шипка, лайка, мента и още... Цялата продуктова гама може да намерите на сайта: www.bilkocoop.bg/bg/products/ и да поръчате онлайн от  www.bilkocoop.bg/bg/delivery/, както и да закупите директно от магазините на търговска верига КООП или други търговски вериги и обекти в цялата страна.

След като билките са внимателно селектирани, идва време за следващата стъпка от  истинското чаено пътешествие към вашия дом -  преработката и опаковането. Изключително важно е не само качеството на билките, но и начина, по който ги съхраняваме. Повечето семейства не използват специални съдове за съхранение, които ограничават максимално притока на светлина, влага и кислород към чая. Няма и защо да го правят!

За това се грижат специалистите към кооперативното предприятие „Булминвекс – ГБ“ ЕООД, гр. София, които осигуряват на всяко едно пакетче чай нужната защита. Така, вече няколко години, специално фолио гарантира най-добро качество, запазвайки полезните свойства и аромата на лечебните растения.

Фолиото е с по-високи защитни свойства на непрозрачност, непропускливост за газове, аромати и UV лъчи в сравнение с обикновените хартиени пликчета. Благодарение на тази иновативна технология, продуктът е защитен от влага и проникване на бактерии, а опаковките се  рециклират на 100%, за да осигурят по-чисто бъдеще за нас и природата.

Чаят с марка COOP е повече от топла напитка – той е нежната и естествена прегръдка, която стимулира защитните функции на тялото Ви и предпазва от вирусни инфекции. В сърцето на нашата идеология е качеството без компромис. За това в нашия асортимент билки няма добавени синтетични оцветители, ароматизанти или други подобрители. Това е една от причината чайовете COOP да се реализират успешно както на българския, така и на външния пазар.Търговски партньори са вериги като Kaufland, Fantastiko, BILLA и други.

Извор на здраве и още...здраве. Изследванията са множество и всичките доказват едно - чаят е перфектен антиоксидант, той засилва имунната система, бори се с токсините в кръвта и притежава антиканцерогенни свойства. Ако искаме да останем здрави целогодишно е препоръчително често да се ободряваме с лечебни билки. Тук, обаче, сме длъжни да споделим една тайна с Вас: за още по-чисти и истински чаени моменти, е добре да добавите към билките вода с високо алкално pH, тъй като тo регулира киселиността в организма, осигурявайки по-добра среда за развитие на полезните бактерии.

Според последните проучвания, pH на минерална вода „Горна Баня 1“ е 9.90, което я прави най-силно алкалната вода в България и втората по този показател в цяла Европа. Комбинацията от 100% истински билки и вода с алкален характер ще Ви имунизирa срещу зимните вируси, настинки и лошото настроение!

Удоволствието, което изпитвате от неповторимия им вкус и аромат остава с Вас до следващата чаша чай, а Вие сте заредени и готови да създавате още повече прекрасни моменти с близки и приятели.

Осигурете си здраве и енергия със 100% натуралните билки на чаят COOP!

  • Повече информация за минералната вода „Горна Баня 1“ може да откриете тук: www.gornabania1.bg/, както и да поръчате за дома или офиса: www.gornabania1.bg/bg/delivery/