• Начало /
  • Новини /
  • Награди от томболата от базара „Шоколад и вино с любов“

Награди от томболата от базара „Шоколад и вино с любов“

Публикувано на 17.02.2021 Новини

Награди от томболата от базара „Шоколад и вино с любов“

По инициатива на Централния кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД от 4 до 13 февруари в КООП зоната на открито пред сградата на ЦКС бе организиран празничен базар по повод 14 февруари - двойният празник Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Посетителите на базара „Шоколад и вино с любов“ имаха възможност да се насладят на подбрани български и италиански вина, апетитни хапки и ръчно изработени шоколадови изкушения. Не липсваха и интересни идеи за подарък на любимия човек като стилни подаръчни кутии, вкусни шоколадови изделия, ароматни вина и много други.

Промоцията от 10% на всички марки вино (бяло, червено, розе) продължи и след базара в магазините в София: супермаркет КООП (в кв. „Красна поляна“), Шоко КООП, Био КООП, магазин КООП на ул. „Раковски“ №99. Същата отстъпка по повод празниците бе в сила и за магазин КООП в Банкя.

В рамките на базара и петте търговски обекта от веригата КООП бе организирана томбола с предметни награди.

Поздравления на късметлиите:

  1. Елица Петрова - кутия с продукти от магазин Био КООП „Кулинарно изкушение“
  2. Мария Здравкова - кутия с продукти от магазин Шоко КООП „Романтично изкушение“
  3. Лили Валентинова - топка COOP
  4. Рая Дачева - хилки COOP
  5. Теодора Йонкова - чаша COOP.

  

Очаквайте следващия базар в КООП Зоната на ул. „Г. С. Раковски“ 99 в столицата. Той ще се проведе през март, когато ще празнуваме втория рожден ден на Био магазин КООП и ще посрещнем заедно пролетта.