„Предизвикателство или лакомство от КООП“

Публикувано на 29.10.2021 Новини

„Предизвикателство или лакомство от КООП“

Включи се в нашите „страшни“ инициативи и спечели награди!

Въпреки че противоепидемичните мерки попречиха на традиционните забавления, които Супермаркет КООП организира за малки и големи, и тази година няма да пропуснем усещането на духа на Хелоуин.

Популярният сред децата маскарад с тиквени фенери, страховити костюми и потропването по вратите на съседите с прочутата фраза „Лакомство или пакост“ става всяка година на 31 октомври.

Затова отправяме предизвикателство и ти да се включиш в инициативите по случай празника!

В Супермаркет КООП (гр. София, кв. „Красна поляна“, бул. „Никола Мушанов“ №116) са изложени всички тиквени фенери, участващи в конкурса „Предизвикателство или лакомство от КООП“, който цели да отличи най-страховития измежду тях. Фенерите са изработени от служителите на ЦКС и кооперативните търговски дружества на територията на столицата. Може да гласуваш за своя фаворит в специално поставената урна в магазина.

Задължително, обаче, го направи до 10:00 ч. на 1 ноември, понеделник, на фейсбук страницата на ЦКС(20+) Централен кооперативен съюз - Central Cooperative Union Bulgaria - Posts | Facebook, защото твоят вот може да ти донесе награда! Става лесно! Отвори публикувания албум със снимки на фенерите (вж. линка) и напиши коментар, като посочиш номера на своя фаворит. Важат всички коментари, направени до посочената дата и час.

На 1 ноември чрез жребий ще бъдат изтеглени за гласувалите във фейсбук страницата Ваучер за пазаруване на стойност 20 лв. в работилницата за ръчно изработени шоколад и бонбони ШОКО КООП и Ваучер за безплатно посещение на „ледената“ Пързалка КООП

Призоваваме те да се включиш и в игрите на фейсбук страниците на Супермаркет КООП (https://www.facebook.com/ecoopbg), Био магазин КООП (https://www.facebook.com/biocoop.bg) и ШОКО КООП (https://www.facebook.com/chococoop/). На всяка от тях ще откриеш публикация, която може да ти донесе още – Ваучер за пазаруване на стойност 20 лв. в съответния магазин.

Тегленето на печелившите ще бъде на 1 ноември, понеделник, а условията и правилата ще намериш в самите публикации.

И още една изненада – до 31 октомври включително, с всяка покупка в Супермаркет КООП на стойност над 10 лв. можеш да изтеглиш страшен КООП късмет!

И, хей, да не ти пука на колко години си! Във всеки от нас живее по едно дете, което отказва да порасте и не спира да търси поводи за усмивки. Подари му ги!