• Начало /
  • Новини /
  • №18 "Тиквун" и №13 "Чочка" спечелиха съревнованията сред тиквените фенери

№18 "Тиквун" и №13 "Чочка" спечелиха съревнованията сред тиквените фенери

Публикувано на 02.11.2021 Новини

№18 "Тиквун" и №13 "Чочка" спечелиха съревнованията сред тиквените фенери

№18 "Тиквун" и №13 "Чочка" спечелиха съревнованията сред тиквените фенери в инициативата по случай Хелоуин "Предизвикателство или лакомство от КООП". В нея се включиха служителите на ЦКС и кооперативните търговски дружества в столицата, които изработиха 20 фенера. Произведенията бяха изложени от петък до неделя (29-31 октомври) в Супермаркет КООП, като клиентите можеха да гласуват в специално поставена урна за своя фаворит.

Победител в гласуването стана №18 "Тиквун", събрал 30 от общо 102 гласа. Изработен е от Христина Величкова и Красимира Борисова, служители на "Булминвекс-ГБ" ЕООД.

28 гласа отредиха втората позиция на №17 "Страшко", дело на екипа на Супермаркет КООП в състав Максим Иванов, Мартин Милчев, Деспина Станкова, Пенка Недялкова, Васил Кавалски, Илия Калоянов и Димитър Новаков.

Третата позиция с по 6 гласа си поделиха №4 "Зъл дух", направен от инж- Васил Митрев, инж. Теменужка Скендерска и инж. Роберта Георгиева от Главна дирекция "Методология на стопанските дейности" и №11 "Зъбчо", сътворен от Иво Велев от Дирекция "Финанси и счетоводство".

Успоредната анкета на страницата на ЦКС във фейсбук бе спечелена от №13 "Чочка". Тя е дело на Кристина Кръстева от "Финанси и счетоводство" и събра 24 гласа от общо 111 валидни коментара.

Сърдечно благодарим на всички, които се включиха с изработка на тиквени фенери, както и всички гласували за определяне на победители.

Кристина Кръстева от Дирекция "Финанси и счетоводство" получи като награда за изработката на "Чочка" Мистериозна кутия КООП