Победители в конкурса за "Най-оригинална елха"

Публикувано на 10.01.2022

Победители в конкурса за "Най-оригинална елха"


Скъпи участници в конкурса за "Най-оригинална елха",

Благодарим за настроението, което ни подарихте с Вашите празнични дръвчета.

Победител в конкурса, провел се на нашата фейсбук страница, е елха №4, изпратена ни от Румена Милова и събрала 29 от общо 64 валидни гласа. Тя носи на г-жа Милова „Коледна кутия КООП“ (вино СООР, шоколадови фигурки от ШОКО КООП + подарък-изненада), Талон за 10% отстъпка при пазаруване до 31.01.2022 г. в магазин за ръчно изработени шоколадови изделия "ШОКО КООП" и Талон за двама за посещение до 31.01.2022 г. на Пързалка КООП.

На второ място с 18 гласа се класира елха №1, изпратена ни от Станимира Бояджиева. Наградата е Комплект „Усмивки“ – футболна топка КООП, хилки за семейни игри КООП и торбички за разделно събиране на отпадъци.

Третото място с 13 гласа заслужи елха №5, пратена ни от Теодора Миладинова. Нея ще зарадваме с Талон за двама за посещение на Пързалка КООП.

Днес чрез томбола изтеглихме трима от гласувалите, които да зарадваме с подаръци, без значение за коя елха са дали предпочитанието си.

Късметът отреди Талон за 10% отстъпка при пазаруване до 31.01.2022 г. в магазин за ръчно изработени шоколадови изделия "ШОКО КООП" да отиде при Георги Таушанов.

Мелвин Ибишева печели Комплект „Усмивки“ – футболна топка КООП, хилки за семейни игри КООП и торбички за разделно събиране на отпадъци.

Мими Петрова получава Талон за двама за посещение на Пързалка КООП.

На всички спечелили - честито!

Обещаваме, че и през новата година ще продължим да Ви радваме с игри и награди!