• Начало /
  • Новини /
  • Отново ЗАЕДНО за Лазаровден и Великден с ЦКС и Супермаркет КООП

Отново ЗАЕДНО за Лазаровден и Великден с ЦКС и Супермаркет КООП

Публикувано на 18.04.2022 Новини

Отново ЗАЕДНО за Лазаровден и Великден с ЦКС и Супермаркет КООП

След повече от две години прекъсване заради пандемията COVID-19, ЦКС и Супермаркет КООП отново събраха на тържество малки и големи. Музика, танци, десетки засмени лица, игри, подаръци и награди – така премина празненството по случай Лазаровден и Великден, състояло се в събота, 16 април. Тържеството бе част от инициативите на Централния кооперативен съюз за великденските празници през 2022 г. То бе открито с изпълненията на децата от Националното средно училище „София“, които пресъздадоха народните традиции за Лазаровден, Цветница и Великден. За най-малките гости бяха организирани арт ателие за рисуване на великденски яйца и картички, игра „Изпиши думата“, в която чрез оцветени яйца децата трябваше да наредят думите „кооперация“ и „отговорност“, както и надпреварата „Палаво яйце“, в която с помощта на лъжица пренасяха яйца по трасе с препятствия.

Домакините от ЦКС посрещнаха всички присъстващи с великденски подаръци и отстъпка от 10%, която можеха да ползват в Супермаркета по време на празненството. Участниците в празника, регистирали се предварително на events.cks.bg, получиха допълнителни 5% отстъпка, която ползваха чрез генерирания от тях уникален код на събитието. На сайта на ЦКС можете да следите за информация за предстоящи инициативи на Съюза.

Подарък за гостите на тържеството бе и безплатният вход за Пързалка КООП и разбира се Великденската томбола, в която участваха всички клиенти на Супермаркета, направили покупки от 1 до 16 април.

Великденските инициативи на ЦКС продължават с фейсбук играта „Най-красива великденска картичка“ и КООП Базар.

Не пропускайте до 14:00 ч. на 20 април да гласувате на фейсбук страницата на ЦКС – www.facebook/CentralCooperativeUnion, за победител в конкурса за „Най-красива великденска картичка“. Освен подарък на автора на събралата най-много гласове картичка, ще дадем чрез жребий такъв и на един от гласувалите.

Днес и утре от 11:00 до 18:00 ч. и в четвъртък до 14:00 ч. можете да посетите Базар КООП пред сградата на Съюза, на ул. „Г. С. Раковски“ №99 в София. Там Ви очакват великденски козунаци от Пекарна КООП, шоколадови изкушения от ШОКО КООП, подаръци за празника от Био магазин КООП. Всяка покупка Ви включва в томболата на Базара, която ще се тегли на 21 април, а ако е на стойност равна или над 25 лева – шанс да завъртите Колелото на късмета и гарантирана награда от него.

Празнични подаръци за любимите Ви хора можете да поръчате от сайта на ШОКО КООП – www.chococoop.bg, както и от този на Био магазин КООП – www.bioshopcoop.bg.

Нека отбележим ЗАЕДНО Великден.

Очакваме Ви!