• Начало /
  • Новини /
  • Лакомство или пакост? КООП събития предложиха и двете в слънчевата събота

Лакомство или пакост? КООП събития предложиха и двете в слънчевата събота

Публикувано на 31.10.2022 Новини

Лакомство или пакост? КООП събития предложиха и двете в слънчевата събота

„Лакамство или пакост?“

Този въпрос задават малчуганите, когато застават маскирани пред нечия врата навръх Хелоуин.

В слънчевата събота обаче жители и гости на столицата не трябваше да избират, защото КООП събития в София предложиха по много и от двете.

В 11:00 ч. Супермаркет КООП в кв. „Красна поляна“ бе домакин на щуро парти по случай Хелоуин. Пакости, луди игри, забавления, награди и десетки сияещи лица озариха кооперативния търговски обект в кв. „Красна поляна“.

По същото време работилницата за ръчно изработени шоколад и бонбони ШОКО КООП откри свой щанд в „Сердика Център“. На него може да намерите богат избор от сладки изкушения, идеи за подарък за всеки повод и селекция от вина с марката COOP. Работното време е от 10:00 до 22:00 ч. всеки ден, а за откриването ще Ви разкажем в следващите дни.

Сега ще Ви покажем как Супермаркет КООП бе „завладян“ от зли духове, вещици, пирати, супергерой и причудливи същества. Празникът, организиран от Централния кооперативен съюз и кооперативният магазин привлече малки и големи, които се забавляваха заедно на „ледената“ Пързалка КООП, намираща се на територията на търговския обект. Аниматорите от парти агенция „Аника“ предложиха на гостите забавни игри. В тях два тима първо трябваше да пазят баланс по трасета с различни по степен трудност, като пренасят топчета за тенис на маса. Сетне маскираните участници пробваха уменията си в стрелба с лък.

Усмивките по детските лица се пренесоха и по тези на придружителите, които при покупка в Супермаркета на стойност над 30 лв. получаваха ваучер за отстъпка на щанда на ШОКО КООП в „Сердика Център“.

Всички гости на тържеството бяха посрещнати с подарък – минерална вода „Горна баня 1“ и аксесоар за Хелоуин, като за децата той включваше и тематично лакомство от ШОКО КООП.

Празникът завърши с конкурс за „най-страшен“ хелоуински костюм, донесъл още награди на челната тройка.

В края на празника малки и пораснали приятели на кооперативната идея се разделиха с обещание за нова среща, пак на същото място, на традиционното коледно тържество, организирано от ЦКС и Супермаркет КООП.

Доскоро!

Снимка на всички претенденти за „най-страшен“ костюм

Това „пиратско“ семейство спечели първото място в конкурса

Щандът на ШОКО КООП в "Сердика Център", за когото ще Ви разкажем повече тази седмица