• Начало /
  • Новини /
  • Със сладки емоции, музика и подаръци ШОКО КООП откри щанд в "Сердика Център"

Със сладки емоции, музика и подаръци ШОКО КООП откри щанд в "Сердика Център"

Публикувано на 02.11.2022 Новини

Със сладки емоции, музика и подаръци ШОКО КООП откри щанд в "Сердика Център"

Слънчево настроение, музика, подаръци и богат избор от сладки изкушения за всеки вкус и повод белязаха откриването на щанд ШОКО КООП в "Сердика Център" в събота, 29 октомври.

На етаж -1 в столичния мол, намиращ се на бул. "Ситняково" №48, може да откриете ръчно изработени шоколади, бонбони, шоколадов чипс, шоколадови визитки и близалки, френски макарони и още видове сладки изделия от кооперативната работилница. Щандът предлага също така и богата селекция от вина с марката COOP, като работи всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Първите 100 клиенти в съботния ден получиха като комплимент карта за отстъпка до края на годината, както и подарък-лакомство. Намаление при първата си покупка ползваха всички, които през деня представиха флаер, с който можеха да се сдобият пред търговския обект или вътре в него. Всеки желаещ получи и карта за участие в Програмата за лоялни клиенти на ШОКО КООП. На щанда желаещите можеха да подават молба за член-кооператори, като на www.cks.bg/bg/app/ можете да се информирате за предимствата да бъдете част от голямото кооперативно семейство, както и да подадете своята заявка онлайн.

Гостите бяха зарадвани още с дегустация на шоколадови изделия и вина COOP, както и музикалните изпълнения на „Арт Войс Център“ гр. Пловдив и Антония Маркова.

Пожелаваме на новооткрития щанд ШОКО КООП много подсладени и доволни клиенти!

Продуктите на ШОКО КООП могат да бъдат закупени и чрез сайта www.chococoop.bg, на телефон 0895 675 803 или на място в работилницата, намираща се на адрес гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ №101.