• Начало /
  • Новини /
  • Дядо Коледа зарадва с подаръци над 100 малчугани в Супермаркет КООП

Дядо Коледа зарадва с подаръци над 100 малчугани в Супермаркет КООП

Публикувано на 28.12.2022

Дядо Коледа зарадва с подаръци над 100 малчугани в Супермаркет КООП

Стотици усмихнати лица, фокуси, щури игри, подаръци и вълнуваща среща с Дядо Коледа. С това ще запомнят малки и големи посещението си в Супермаркет КООП на 17 декември, събота. Централният кооперативен съюз и Супермаркетът възобновиха прекъснатата от пандемията COVID-19 традиция да организират тържество за малчуганите по повод най-светлия християнски празник. На празника, озаглавен "Коледни вълшебства с КООП", дойдоха над 100 деца, които лудуваха на „ледената“ Пързалка КООП, а техните придружители побързаха да напазаруват стоки с марката КООП за празничната трапеза.

За гостите бе осигурен кетъринг, като възрастните получиха комплимент чаша червено вино. Всички, предвидливо заявили присъствието си на events.cks.bg, бяха зарадвани още на входа с подарък COOP по избор. Децата се забавляваха с магичния цирк на Ани Артанес, включващ балон шоу, фокуси, илюзии, зайци и гълъби, и много игри.

След това настъпи и дългоочакваната среща, при която Добрият старец и Снежанка зарадваха всяко дете с подарък и се снимаха за спомен с малчуганите. Поздравилите по най-атрактивен начин с песен или стих Дядо Коледа получиха още един подарък.

Всяка покупка, направена по време на празника, без значение от стойността, осигури участие в томбола за шейна и още куп празнични награди.

В края на тържеството малки и големи приятели на кооперативната идея се разделиха с пожелания за весело посрещане на Новата година и обещания да се забавляват ЗАЕДНО по още много хубави поводи през 2023-та, пак на същото място.

 

От 14 до 23 декември жители и гости на столицата посетиха организирания от ЦКС и ресторант „КООП Клуб“ Коледен базар в КООП зоната на ул. „Георги С. Раковски“ №99. Базарът с работно време всеки делничен ден от 11:00 до 18:00 ч. предложи изобилие от ръчно изработени шоколад и бонбони, специална селекция български и сицилиански вина, разнообразни храни с марката COOP. Гостите опитваха на място печени кестени, тиква, скара и греяно вино. Ресторантът предложи и възможност да отмени посетителите в готвенето за празниците, като си поръчат храна от Коледното меню. Всяка покупка от щанда, поръчка на храна или снимки във фотоателието гарантира участие в Новогодишна томбола, а на 23 декември бяха изтеглени печелившите:

* Пълнена пуйка с ориз и кисело зеле – Благородна Каралеева;

* Коледна кошница от ШОКО КООП – Богиня Боянова;

* Футболна топка КООП – Кремена Иванова;

* Коледна чаша с капки млечен шоколад и млечен шоколад от ШОКО КООП – Ивелина Стефанова;

* Комплект Хилки за семейни игри КООП – Каролия Малала.