• Начало /
  • Новини /
  • Базар COOP потапя в магията на любовта жители и гости на София до 14 февруари

Базар COOP потапя в магията на любовта жители и гости на София до 14 февруари

Публикувано на 13.02.2023

Базар COOP потапя в магията на любовта жители и гости на София до 14 февруари

Въпреки минусовите температури, сковали цялата страна, в КООП зоната на столичната улица „Раковски“ царят топлина, усмивки и добро настроение. До 14 февруари, всеки делничен ден от 11:00 до 18:00 ч., пред сградата на Централния кооперативен съюз ще откриеш COOP Базар с тематични предложения за Свети Валентин.

Очаква те богат избор от ръчно изработени бонбони, шоколади, шоколадови сърца, картички и шоколадов чипс от „ШОКО КООП“, с които да зарадваш любим човек. А както казва популярният американски сладкар Емили Лучети, "след консумация на шоколад човек се чувства като Господ, готов e да покори враговете си, да поведе армии и да покори отсрещния пол“. И какво по-прекрасно допълнение към твоя подарък от бутилка вино или алкохолна напитка с марката КООП?

Базарът стартира на 7 февруари, вторник, като жители и гости на столицата се спират, за да разгледат, дегустират и закупят шоколадовите лакомства на „ШОКО КООП“ и вина с марката COOP под звуците на романтична музика.

Всяка покупка, без значение от стойността, участва в томбола с награди, които можеш да намериш на страницата на www.cks.bg. Ако покупката е на стойност 30 лв. ти гарантира награда от Колелото на късмета.

Лакомствата на „ШОКО КООП“ те очакват и на Щанда на кооперативната работилница в столичния мол „Сердика Център“, етаж -1.

Поръчай желаните продукти от www.chococoop.bg, където ще намериш специална секция с предложения за подарък по случай Празника на любовта и виното. На сайта ще откриеш опция за персонализация на продукти, за да бъдат споделените моменти още по-специални.

Посети на място и работилницата на „ШОКО КООП“, на столичната ул. „Г. С. Раковски“ №101. В уютна обстановка можеш да се насладиш на гореща напитка в комбинация със заобиколящите те лакомства.

И какъв по-хубав повод да припомним думите на Джон Милтън в хитовия филм „Адвокат на Дявола“: "На биохимично ниво любовта се равнява на тонове изяден шоколад“.

\