Ден на детето в Супермаркет КООП

Публикувано на 29.05.2023

Ден на детето в Супермаркет КООП

И тази година Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП спазиха традицията да организират тържество по случай Деня на детето. На 27 май, събота, „Детски празник с КООП“ предизвика безброй усмивки у малки и големи пред Супермаркета, намиращ се на бул. “Никола Мушанов“ №116 в столицата.

Всяко дете бе посрещнато на входа с подарък, съдържащ детска минерална вода „Горна Баня 1“, футболна топка КООП, близалка от „Шоко КООП“, скицник и гланцово блокче, а възрастните получаваха бутилка минерална вода „Горна Баня 1“ 0.5 л. Малчуганите и техните придружители можеха да опитат безплатните сладолед и лакомства от работилницата на „Шоко КООП“. През целия ден „ледената“ Пързалка КООП бе със свободен вход, а най-малките посетители на Супермаркета ги очакваха Кооперативни игри със страхотни награди и кът за рисуване. Творбите на малките художници участваха в конкурс на тема „Моето мечтано лято с КООП“. Събралата най-много аплодисменти от гостите донесе на своя автор възглавница за път „КООП=COOP“, за да поеме към мечтаното лято по-комфортно и удобно. С чантички за кръста КООП бяха наградени победителите от проведените турнири по футбол, баскетбол и тенис на маса.

Поздрав към присъстващите отправи детската вокална група на Национално средно училище „София“ с ръководител Ася Георгиева. Радост на децата донесе и градината от балони около Супермаркета.

Тържеството завърши с томбола, в която бяха раздадени тротинетка КООП, плажен дюшек КООП, хвърчило КООП, несесер КООП, лакомства от „Шоко КООП“, хилки за семейни игри КООП и ваучер за 15% отстъпка за семейна ваканция в хотел по желание от веригата „КООП – Вашето място за почивка“.

Нека не забравяме, че на 1 юни не просто отделяме внимание на децата – бъдещето на кооперативните организации, а припомняме и нашата отговорност да им осигурим щастливо и безгрижно детство в свят, изпълнен със спокойствие, равноправие и възможности за развитие. Хората и най-вече децата са в центъра на кооперативния бизнес модел, благодарение на който могат да разберат смисъла на солидарността, подкрепата и социалната мисия на кооперативното дело.

Дирекция „Кооперативна политика“