Стоки с марката КООП

Отличителна характеристика на магазините КООП са стоките със собствена марка, произведени специално за търговската верига под марката КООП.

Стоките със марката КООП са със силно конкурентно предимство, тъй като налице е баланс между качество и цена, стоките са предпочитани от потребителите в магазините и в по-голямата си част са в категорията основни хранителни продукти, които присъстват на трапезата на хиляди български домакинства.  

Стоките с марката КООП са разделени в няколко групи:

  • Стоки, произведени от кооперативни организации - минерална вода „Горна баня 1”, чайове КООП, месо и месни продукти, хляб и хлебни изделия и други;

 

  • Стоки, произведени от български производители по поръчка за търговската  верига КООП - брашно, захар, олио, оцет, сол, тестени изделия и варива, боза, подправки, хартиени изделия и др;

 

  • Внос на европейски стоки с марката КООП, произведени във Великобритания, Италия, Сицилия, Словакия, Чехия, Унгария и други страни - вино, био храни, шоколадови изделия, храни за домашни любимци, битова химия, и много други. Вносът се осъществява от и чрез специално изградените за целта кооперативни дружество Кооп Евро и БС Кооп трейд ЕКД. Европейските стоки с марка КООП обхващат голям асортимент от хранителната и промишлена група.

 

Стоките с марка КООП се реализират на европейския пазар с кооперативно лого, което е гаранция за високото им качество и достъпна цена.