Партньорски програми

Съвместни програми между ЦКС и ЦКБ АД

В резултат на дългогодишното си партньорство Централен кооперативен съюз и Централна кооперативна банка предоставят на своите клиенти възможност да печелят докато извършват своите покупки чрез програмите за лоялност ЦКБ Клуб и ЦКБ Бонус.

 


 

 „ЦКБ Клуб“

„ЦКБ Клуб“ е програма за лоялност, чрез която клиентите събират точки и получават техния еквивалент в стоки и услуги от търговците, които също участват в програмата (това са Лукойл, България Ер, Спорт Депо, Етап Адресс, Груп плюс, Търговска верига КООП, Арон, Grand Optics, Joy Optics, Армеец, Мтел, Франт, Happy bar and Grill и Hush Puppies).

Присъединяването на магазини от търговска верига КООП към изявени лидери в различните браншове безспорно създава благоприятни предпоставки за привличане на нови лоялни клиенти и дългосрочни успешни взаимоотношения с тях.

Програмата е разработена с единствена цел да насърчи клиентите да ползват с предпочитание продуктите и услугите на дружествата, включени в нея и по този начин да стимулира тяхната лоялност.

Събирането на точки от клиент се извършва при покупки от негова страна в обектите на търговците и/или чрез прехвърляне на клубни точки от собствени на търговците програми за лоялност към програмата. При покупка на стоки и услуги от търговец, участващ в програмата, същият предоставя на клиента отстъпка, изразяваща се в начисляване на определен брой бонус точки върху размера на цената, заплатена от клиента с парични средства.

Събраните от клиента бонус точки могат да бъдат използвани за заплащане при покупка на стоки и услуги, при който и да било търговец, участващ в програмата.

Стойността на една бонус точка е равна на една стотинка.  

Условия за включване

Право на събиране на точки в програмата имат физически лица (Клиенти), които отговарят на определени от банката минимални критерии:

·         Да получават заплатата си по сметка в ЦКБ;

·         Да ползва кредит или кредитна карта от ЦКБ;

·         Да има наличност поне 20 лв. по сметки в банката.

Регистрация на клиенти се извършва, както в клоновете на ЦКБ АД, така и при всеки от партньорите в програмата. След подаване на искане от страна на клиента, в срок от 15 дни той получава своята персонална клубна карта. Изборът как да изглежда клубната карта е негов. Само той може да посочи логото на кой от търговците да бъде отпечатано върху лицето на картата.

*Издаването и използването на клубната картата е напълно безплатно.

Привилегии за клиентите

Привлечени от привилегиите за своите клиенти, вече 60 магазина от търговска верига КООП са се присъединили към програма „ЦКБ Клуб“. Техните клиенти могат да ползват точките, натрупани при други търговци, за плащане на стоки в магазините от търговска верига КООП. На практика покупките носят пари – колкото повече се пазарува при търговците, толкова отстъпките са по-големи.

Отстъпки на партньорите

Отстъпки на партньорите
При зареждане в бензиностанции ЛУКОЙЛ – 3% за бензин или дизел и 2% за газ
За билет от България Ер – 5%
При плащане в ресторанти Happy Bar&Grill - 5%
При покупка в магазини Спорт Депо - 5%
При закупуване на автобусен билет от Етап-Адресс или Груп плюс – 10%
При покупка в Търговска верига КООП - 3%
При покупка в мебелни магазини Арон - 3%
При покупка в магазин от веригите на Grand Optics и Joy Optics - 20%
За застраховка към Армеец – 5%
Общуваш свободно и получаваш отстъпки от Мтел
При покупка в магазини Франт - 10%
При покупка в магазини Hush Puppies - 5%

 

 


 

„ЦКБ Бонус“

„ЦКБ Бонус“ е програма за лоялност разработена съвместно с ЦКБ и Централен кооперативен съюз, при която взаимоотношенията между търговеца и купувача възникват при приемане на без налични плащания на стоки и услуги със следните банкови карти:

  • международни кредитни карти MasterCard;
  • международни кредитни карти VISA;
  • международни ко-брандирани карти с логото на VISA и MasterCard;
  • местни кредитни карти;
  • международни дебитни карти Visa Electron;
  • международни дебитни карти Maestro;
  • местни дебитни карти.

Ползи за клиентите на ТВ КООП от програмата

Клиентите получават търговска отстъпка в размер на 3% от редовната цена на предлаганите стоки, с изключение на тютюневи изделия в случай, че плащат посредством банкова карта, издадена от Централна Кооперативна Банка АД. Договорената отстъпка важи за всички стоки, предлагани в търговските обекти от ТВ КООП, които не са включени в промоции, обвързани с изчерпване на количества и/или други промоции, предлагащи по-висока отстъпка.