Туризъм

Централният кооперативен съюз е собственик на 7 хотелски комплекса, 6 самостоятелни къщи за гости, както и на Специализирана болница за рехабилитация в град Банкя. Кооперативните  комплекси, работещи под марката "КООП - Вашето място за почивка", все повече се налагат като верига, предлагаща на своите клиенти креативни и атрактивни туристически пакети, както и висококачествени медицински и балнеоложки услуги. И през последните години Централният кооперативен съюз поетапно реализира мащабна инвестиционна програма за цялостно модернизиране и реновиране на хотелските и балнео комплекси, за да могат да отговарят на изискванията на своите посетители. В началото на 2017 бе открит новият четиризвезден градски хотел КООП, намиращ се в идеалния център на София.

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ КООП ХОЛИДЕЙС

През 2017 г. Централен кооперативен съюз възстанови осъществяването на пряка туроператорска дейност. Дейността се осъществява от „КООП-Централ“ ЕООД чрез туроператорски офис „КООП Холидейс“.

Офисът предлага пълния пакет почивки и бизнес пътувания, предлагани от хотелските комплекси, работещи под марката „КООП - Вашето място за почивка“, както и рехалибитационните и балнеоложки лечебни и профилактични услуги, предоставяни от СБР „Здраве“ ЕАД.

Можете да резервирате онлайн или в офиса на агенцията:

ул. „Г.С. Раковски“ №99

тел.: 02 426 91 69

имейл: info@coopholidays.bg

https://www.coopholidays.bg