Детско коледно парти в Парти център КООП

{posted_on} Dec 18, 2023 Новини

Детско коледно парти в Парти център КООП

С много усмивки, зимни игри, танци и вълнуваща среща с Дядо Коледа ще запомнят малки и големи посещението си в Парти център КООП на 16 декември, събота. На организирания от Централния кооперативен съюз и Супермаркет КООП празник дойдоха над 100 деца, които се забавляваха на „ледената“ пързалка в Парти център КООП, а техните придружители се възползваха от възможността да напазаруват от Супермаркет КООП за празничната трапеза.

Дългоочакваната среща с Дядо Коледа беше в края на тържеството. Добрият старец зарадва малчуганите с подаръци и се снима с тях за спомен. Направените снимки родителите имат възможност да изтеглят от Facebook страницата на Парти център КООП.

Всяка покупка, направена по време на празника в Супермаркет КООП, на стойност равна или над 30 лв., осигури участие в томбола за тридневна почивка в хотел "КООП Рожен", кафемашина с капсули Krups, подаръчна кошница с фермерски продукти и коледен календар с шоколадови изкушения от Шоко КООП.

На 16-ти и 17-ти декември пред Супермаркет КООП беше и Коледния базар, организиран от Централния кооперативен съюз и Български фермерски съюз. Гостите на тържеството се възползваха и пазаруваха от коледните шоколадови изкушения на магазин Шоко КООП, фермерски продукти и ръчно изработени подаръци, Коледният базар продължава до 22.12.2023 г. в центъра на гр. София пред сградата на ЦКС.

В края на тържеството малки и големи приятели на кооперативната идея се разделиха с пожелания за весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници и обещания да се забавляват ЗАЕДНО по още много хубави поводи през 2024-та година, отново в Парти център КООП.