Ден на детето в столичния супермаркет КООП

{posted_on} Jul 10, 2018

Ден на детето в столичния супермаркет КООП

На 2 юни в столичния супермаркет КООП в квартал Красна поляна с много настроение и десетки детски усмивки премина празника по повод - Денят на детето, празник, който е харесван и от малки и от големи. Порасналите си припомниха с умиление детските години, а малките се впуснаха в забавни приключения и игри, осигурени от любезните домакини.

Усмихнатите лица на малчуганите изпълниха пространството пред магазин КООП и в 11:00 часа бе даден старт на тържеството. Аниматори забавляваха и разсмиваха децата, които се отдадоха на забавни игри, след като под звуците на музика порядъчно потанцуваха различни танци.

Учтивата представителка на Супермаркет КООП приканваше родителите да попълнят талон за участие на малчуганите в празничната томбола, от която бяха спечелени следните награди: „надуваема водна пързалка“, „дрон“ и „воден хокей“. Под жарките лъчи на слънцето децата, а и възрастните искрено и от сърце се забавляваха и съботния ден се превърна в празник за цялото семейство.

В края на тържеството всяко дете получи сладолед и специален несесер КООП с флумастри и книжка за оцветяване с любимия и познат герой КООП-чо, любезно осигурени от домакините от Супермаркет КООП. Докато децата се забавляваха, техните родители имаха възможност да се възползват и да напазаруват от специалните предложения от разнообразни стоки на европейски и български кооперативни организации.

Малчуганите бяха изпратени с пожелание за едно незабравимо и весело лято и до нови срещи!