Ново признание за хотел КООП****, гр. София

{posted_on} Jul 10, 2018

Ново признание за хотел КООП****, гр. София

На 6 и 7 юни в столицата се състоя третия Хотелски инвестиционен форум. С участието на специалисти от ключови компании в бранша и представили на Министерство на туризма, конференцията предостави актуална информация за развитието и тенденциите на туризма в България. Събирането на влиятелни мениджъри от индустрията, ключови експерти в инвестициите в туризма и гостоприемството, както и заинтересовани участници от пазарите в Югоизточна Европа, създаде динамична работна среда с дискусии за най-належащите проблеми, свързани с хотелиерството и туризма.

За трета поредна година бяха отличени "Най-добрите хотели", като редица хотелиери и мениджъри получиха наградите си лично и се включиха в дискусиите по време на сесиите.

Сред наградените бе и хотел КООП, гр. София. Въпреки, че е от една година на пазара, кооперативният комплекс част от веригата „Кооп - Вашето място за почивка“, бе отличен в ТОП 100 на най-добрите хотели в България за 2018 г. Класацията се извършва от независима агенция, оценяваща отзивите на гостите в международни туристически платформи като TripAdvisor, Booking.com, Expedia, Google и др. за постигнато и поддържано най-високото ниво на удовлетвореност на клиентите, независимо от техния размер, архитектура или местоположение.

Наградата е признание за хотел КООП и насърчение за кооперативните комплекси да предоставят още по-добър туристически продукт и развитие. Обратната връзка е най-важната оценка за усърдната работа на целия екип, който е изключително горд от постижението и ще продължи да осигурява незабравими преживявания на своите гости.