• Начало /
  • Новини /
  • История, уникална природа и модерна обстановка Ви очакват в кооперативния хотел „Мелса-КООП“, гр. Несебър

История, уникална природа и модерна обстановка Ви очакват в кооперативния хотел „Мелса-КООП“, гр. Несебър

{posted_on} Jul 10, 2018

История, уникална природа и модерна обстановка Ви очакват в кооперативния хотел „Мелса-КООП“, гр. Несебър

Лятото е сезонът, в който е време да се освободим от забързаното ежедневие и да се отдадем на пълноценна ваканция. Родните морски курорти са предпочитана дестинация, както за родните, така и за чуждестранните туристи. Те събират духа на българската история и култура и умело я преплитат с модерното и новото. Град Несебър е един от най-живописните градове в страната и едно от най-старите селища в Европа, основано 3000 години пр.Хр. Наследник на древното тракийско селище Месембрия, чието име идва от местния владетел Мелса, Несебър е запазил своето културно наследство и е отлична дестинация за релакс и почивка. В града туристите могат да посетят църквите „Св. София“, „Св. Йоан Кръстител“, „Св. Параскева“ и други. През 1983 г. културните паметници на Несебър са прибавени към списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство.

Хотел „Мелса КООП“ е една от перлите на Несебър. И макар да носи едно от неговите стари имена, хотелът е модерен и изключително подходящ за семейна почивка и за конгресен туризъм. „Мелса КООП“ се намира в центъра на града, съвсем близо до провлака, който свързва старата и новата градска част. Местоположението е избрано внимателно и е само на 100 м от плажната ивица. „Мелса КООП“ предлага на своите гости 40 апартамента и 49 двойни стаи, обзаведени с изключителен вкус към детайлите. В приятната атмосфера на уютния ресторант, туристите имат възможност да опитат разнообразни кулинарни изкушения.

За пълноценната почивка на гостите работят лоби бар, фитнес зала и масажен кабинет. Посетителите могат да се възползват от сауна, джакузи, перлена вана, парна баня, солариум и много други услуги, предлагани във възстановителния център на „Мелса КООП“. Кристално чистата вода в открития и закрития басейн е идеална за релаксация след дългия ден на плажа. Модерно обзаведените конферентни зали на хотела са подходящи за провеждане на заседания, работни срещи и конференции. Хотелът разполага с две конферентни зали с различен капацитет, а по желание на своите гости “Мелса КООП“ може да предложи организиране на коктейли, работни и празнични обеди и вечери, кафе-паузи и други.

За да бъде още по-незабравима почивката на гостите хотелът организира екскурзии с корабче, посещения на Делфинариума във Варна и традиционни български вечери в село Бата, обл. Бургас, на които гостите ще усетят ненадминатия вкус не само на българските ястия, но и на истинската неподправена българска атмосфера.

„Мелса КООП“ е част от групата хотели на Централен кооперативен съюз „КООП-Вашето място за почивка“. Както и останалите хотели от веригата, „Мелса КООП“ предлага на своите гости безупречно обслужване на достъпни цени. Полъхът на историята, съчетан с чудесните условия за почивка в хотела ще накарат всеки гост да се почувства специален.

Член-кооператорите могат да организират своята ваканция при преференциални условия за настаняване през целия сезон. Екипът на кооперативния хотелски комплекс Ви очаква

За контакти:

Хотелски комплекс „Мелса КООП“

гр. Несебър, ул. „Иван Вазов” № 27

тел.: 0554 58850, 0884 76 52 52

e-mail: info_melsacoop@coophotels.bg

www.melsacoop.bg 

Дирекция „Кооп медии и реклама“