• Начало /
  • Новини /
  • Kъщи за гости „Kооп Dобринище“ – уют през цялата година

Kъщи за гости „Kооп Dобринище“ – уют през цялата година

{posted_on} Jul 12, 2018

Kъщи за гости „Kооп Dобринище“ – уют през цялата година

Любителите на природата избират почивка на планина през топлите сезони, когато всичко наоколо е много красиво, а от чистия въздух човек се ободрява и зарежда с положителна енергия. Планинското градче Добринище, в подножието на Пирин, се утвърждава като целогодишна туристическа дестинация. Добринище привлича все повече гости, както със 17 лечебни минерални извори с температура от 30-40°, така и с разнообразни маршрути за планинарите. Живописен път води до хижа "Гоце Делчев" (1 458 м), а оттам пеша или с двуседалков лифт може да се стигне до хижа "Безбог" (2 240 м). Оттук тръгват пътеки по различни маршрути из Пирин. Един от тях е до Поповото езеро, което е най-голямото високопланинско езеро у нас. Туристите могат да посетят и различни културно-исторически забележителности в гр. Добринище. Сред тях са реставрираната стара черква "Успение на Пресвета Богородица", строена през 1684 г., и големият централен храм в града "Св. Св. Петър и Павел", който е от 1835 г.

Чудесно място, на което можете да избягате от забързаното ежедневие и да се отдадете на една прекрасна почивка с любимите хора са къщи за гости "КООП Добринище", част от веригата „КООП-Вашето място за почивка“. Сгушени сред красива природа на Пирин планина, къщите предлагат на своите посетители стилно обзавеждане, домашен уют и комфорт.

„КООП Добринище“ се състои от 6 самостоятелни двуетажни къщи /тип мезонет/, всяка с площ от 110 кв.м. и капацитет 4 души. На първия етаж е разположена просторна дневна с мека мебел и камина, кухненски бокс с оборудване /котлони, микровълнова и посуда/, трапезария с удобна маса за хранене и санитарен възел. На втория етаж са разположени две спални помещения, голяма баня с душ кабина и хидромасажна вана.

Допълнителни удобства за гостите са място за паркиране, Wi Fi веранда и тераса с панорамен изглед към Пирин планина, шезлонги и чадър.

Не се колебайте да резервирате своята почивка в Къщи за гости "КООП Добринище" и се възползвайте се от специални летни оферти! Можете да го направите сега в сайта на Къщи за гости "КООП Добринище" www.coopdobrinishte.bg или в офиса на кооперативния туроператор
гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ № 99.

Контакти:

тел.: +359 898 651 305; +359 898 651 304

e-mail: info_coopdobrinishte@coophotels.bg

www.coopdobrinishte.bg