Вълшебства по Коледа в Супермаркет КООП

{posted_on} Dec 7, 2018 Новини

Вълшебства по Коледа в Супермаркет КООП

Коледа вече е тръгнала към нас и съвсем скоро ще прекрачи прага ни. Рождество Христово е един от най-обичаните християнски празници, защото ни носи уют и топлина, прави ни по-усмихнати и по-добри, събира семействата ни заедно, за да си припомним хубавите спомени и да създадем нови.

          Всяка година Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП в гр. София организират Коледно тържество за всички деца и родители. Тази година ще можем да отбележим любимия си празник на 15 декември в 11 ч. В столичния магазин ще ни посрещнат много изненади, игри, смях и разбира се – коледно настроение.

          Малките гости ще имат много важна задача – да помогнат на Дядо Коледа да стигне навреме при децата. Всички разчитат на тях да спасят празника! А когато той пристигне със своята голяяяма шейна от далечна Лапландия ще даде подарък на всяко дете, за да му благодари за помощта. А на нас, пък ни е много интересно какво прави Добрият старец през останалото време от годината и затова ще го попитаме. Дали не почива на нашето красиво Черноморие?

           Коледният дух вече е тук и нямаме търпение да видим какво ще ни донесе и разкаже Дядо Коледа. А едно джудже ни подшушна, че който знае хубаво коледно стихотворение или песничка ще получи допълнителен подарък, така че всеки малчуган да се подготви! Разбира се е подготвена и Коледна томбола с награди, с която денят ще стане още по-празничен!

 Супермаркет КООП ще се погрижи и за празничната трапеза. Гостите ще имат възможност да купят всичко необходимо за вкусните коледни и новогодишни ястия.

В деня на тържеството всеки клиент, притежател на потребителска карта КООП ще получи отстъпка в размер на 10%. В случай, че все още няма такава, ще я получи като подарък на касата на магазина.

Елате да отпразнуваме заедно най-светлия християнски празник!