Коледни вълшебства в Супермаркет КООП

{posted_on} Dec 18, 2018

Коледни вълшебства в Супермаркет КООП

Детски усмивки, песни, танци и подаръци – с това ще запомнят 15 декември малките и големи посетители на Супермаркет КООП. За поредна година столичният магазин и Централният кооперативен съюз превърнаха един обикновен съботен ден в незабравимо преживяване.  

Малките гости на празника имаха много важна мисия – те трябваше да минат през царствата на феите и на снежинките, танцуваха в снега, пяха весели песни и най-накрая успяха да отместят големия подарък, който препречваше пътя на Дядо Коледа. Благодарение на това успя да пристигне навреме при тях, за да им раздаде подаръци. Този път Добрият старец разказа на малчуганите какво прави, когато не обикаля света със своята вълшебна шейна, пълна с подаръци. Оказа се, че в Лапландия му е твърде студено, затова през лятото Дядо Коледа идва на българското Черноморие, за да си отдъхне в кооперативните хотелски комплекси и да хване тен.

          За големите гости на магазина също бяха подготвени изненади. Освен, че пазаруваха с отстъпки в столичния супермаркет, те имаха възможност да опитат от коледните лакомства и греяното вино. Майстор готвачът на ресторант КООП-Клуб беше приготвил коледни бисквитки и кексчета, които бяха не само наслада за небцето, но и за очите и направиха атмосферата още по-топла и уютна.

Разбира се беше изтеглена и томбола, в която участваха и малки и големи. Щастливците бяха трима, а голямата награда – таблет, спечели Борислав Станоев. Благодарение на късмета си, пък Юлия Борисова и Кристин Иванов ще си напазаруват за празниците от БИОКООП в гр. София и от любимия Супермаркет КООП.

Още един прекрасен празник в Супермаркет КООП отмина и създаде не само топъл спомен, но и очакване за настъпващите коледни и новогодишни празници, затова вече нямаме търпение за следващия път, в който ще се забавляваме заедно в любимия магазин. А времето и мястото са известни – Супермаркет КООП ще ни очаква отново на 9 февруари 2019 г. , за да отбележим заедно Денят на лозаря... и на любовта.