Кооперативни инициативи

{posted_on} Sep 5, 2019

Кооперативни инициативи

 

Кооперативни инициативи

Централният кооперативен съюз подкрепя 27-мия Годишен световен конкурс за детска рисунка в Япония

Ако обичаш да рисуваш и имаш въображение, можеш да го направиш до 12 септември 2019 г. Включи се в конкурса и твоята рисунка може да ти донесе награди и международна популярност!

Конкурса цели да насърчи международния културен обмен и да провокира интереса на децата към кооперативното движение в света. В него могат да участват деца на възраст от 6 до 15 години, като всеки участник има право да представи една творба. Рисунките могат да бъдат изработени с различни материали без ограничения относно техниката и жанра, но без присъствие на рекламни лога, наименования, надписи, изображения на герои от филми, видеоигри, клипове или телевизионни предавания. Размерът на творбите не трябва да бъде по-голям от 728/515/3 мм. и всяка от тях трябва да е придружена със следната информация: трите имена на детето, трите имена на родител/настойник, адрес и телефон за контакт.

Очакваме вашите картини на адрес:гр. София, 1000, ул. Г. С. Раковски № 99, до дирекция „КООП медии и реклама“.

Рисунките ще бъдат изпращани от името на Централен кооперативен съюз до Организатора на световния конкурс за детска рисунка – Асоциация IE-NO-HIKARI, член на Националната земеделска кооперативна организация на Япония. Изпратените рисунки и правата към тях остават в полза на Организатора и не подлежат на връщане.

Петър Вълчев, гр. Чирпан – 8 год.

Йоанна Георгиева, гр. Варна – 12 год.

Мария Маркова, гр. Чирпан – 8 год.

Даная Георгиева, гр. Чирпан – 12 год.

Христина Христова, гр. Чирпан – 12 год.

Гери Раленкова, с. Щърково

Арзу Бейханова

Стефани Александрова – 10 год.

с. Лесичово

Дарина Златкова, с. Лесичово – 13 год.

Иван Ангелов, с. Лесичово – 10 год.

Иван Ангелов, с. Лесичово – 10 год.

Десислава Раленкова, с. Щърково

Емил Григоров, с. Щърково