• Начало /
  • Новини /
  • Централният кооперативен съюз взе участие в седмото изложение на Мисия Здраве

Централният кооперативен съюз взе участие в седмото изложение на Мисия Здраве

{posted_on} Oct 9, 2019

Централният кооперативен съюз взе участие в седмото изложение на Мисия Здраве

От 27 до 29 септември в последните слънчеви дни на месеца, в столичната Княжевска градина се проведе седмото изложение „Мисия Здраве“, което представи производители на здравословни продукти и услуги, биокозметика, биохрани, здравословни продукти за дома и офиса.

В подкрепа на мисията за активен и здравословен начин на живот, Централният кооперативен съюз взе участие в инициативата с кооперативните производства на „Булминвекс-ГБ“ ЕООД – минерална вода „Горна баня 1“ и натурален билков чай „Билкокооп“, с шоколадовите изделия приготвени на място в магазин ШОКО КООП, гр. София, и атрактивните предложения на хотели КООП и балнеокомплекс

СБР „Здраве“ в гр. Банкя.

На щанда на Съюза посетителите получиха като комплимент бутилка минерална вода „Горна баня 1“, дегустираха от ръчно изработения шоколад и изпиха чаша ароматен билков чай, който се радваше на голям успех. Консултант на кооперативния туроператор „КООП Холидейс“ представи на посетителите хотелските комплекси от веригата „КООП-Вашето място за почивка“ и ги запозна с предложенията за релакс и балнеология. В тон с основната философия на изложението свързана със здравеопазването и здравословният начин на живот интерес предизвикаха специалните предложения за почивка и рехабилитация в СБР „Здраве“ в град Банкя. Посетителите имаха възможност да се запознаят с ползата от членство в кооперацията, а някои от тях станаха член-кооператори като попълниха молба на място.

Бяха раздадени талони с различни отстъпки за кооперативните търговски обекти в столицата, ресторант „КООП Клуб“, туристическа агенция „КООП Холидейс“ и СБР „Здраве“ в Банкя, които могат да се използват до края на 2019 г.

  • Супермаркет КООП, гр. София, кв. Красна поляна, бул. „Н.Мушанов“116
  • Био магазин КООП, гр. София, ул. Искър № 30
  • Магазин ШОКО КООП, гр. София, ул. Г. С. Раковски 101

На кооперативния щанд се предлагаха включените в благотворителната кампания КООП=COOP: Да изградим по-добър свят СЕГА - футболна топка със 17-те цели за устойчиво развитие на Организацията на обединените нации (ООН) и комплект хилки за семейни игри. Централният кооперативен съюз и кооперативните организации от страната подкрепят целите за устойчиво развитие и участват пряко в тяхното постигане чрез различни мероприятия. Някои от тях са подчинени на ЦЕЛ №3: Добро здраве и имат за цел да образоват потребителя и младите хора относно необходимостта от здравословно хранене и здравословен начин на живот.

Както и другите изложения през годините и това се превърна в празник на здравето и семейството. Организаторите бяха подготвили разнообразна и развлекателна програма за малките и големите посетители, имаше много настроение и викторина с атрактивни награди предоставени от участниците.

Дирекция „КООП медии и реклама“