• Начало /
  • Новини /
  • ЦКС ще подкрепи конкурс за детска рисунка на Българска стопанска камара

ЦКС ще подкрепи конкурс за детска рисунка на Българска стопанска камара

{posted_on} Oct 24, 2019 Новини

ЦКС ще подкрепи конкурс за детска рисунка на Българска стопанска камара

Централният кооперативен съюз ще подкрепи обявения от Българска стопанска камара конкурс за детска рисунка на тема „ИСКАМ ДА БЪДА…“, чиято основна цел е да стимулира детското творчество и въображение. Голямата награда е графичен таблет, който е чудесен подарък за бъдещи художници. Най-добрата рисунка ще бъде отпечатана като коледна картичка на БСК, а нейният автор ще бъде изрично упоменат на всеки екземпляр. По този начин творбата и нейната идея ще достигнат до редица институции, партньори и членове на БСК у нас и по света. 

Право на участие имат всички деца до IV клас (включително).

Рисунките трябва да бъдат изпратени на адрес Централен кооперативен съюз, София 1000, ул. „Г.С.Раковски“ № 99, за Дирекция „Кооперативна политика и европейски проекти“ не по-късно от 15 ноември 2019 г.

Творбите трябва да бъдат на хартиен носител, а на гърба им да са посочени имената на автора, населено място, училище, клас, телефон за връзка на родител/настойник. Няма ограничения за използваната техника и материали, както и за формата на рисунките.

Необходимо е участникът в конкурса да предостави писмено съгласие от родител/настойник за обработка на лични данни на непълнолетни лица, което можете да изтеглите от тук.