Шоколадова Коледа с Подаръчни кошници КООП

{posted_on} Dec 1, 2020 Новини

Шоколадова Коледа с Подаръчни кошници КООП

Последният месец от годината е вече тук. Очакват ни най-топлите семейни празници и период, изпълнен с домашен уют и надежда. Често, нетърпеливи да видим какво ще ни донесе следващата година забравяме да благодарим на хората, които са ни направили щастливи. И тази година през най-вълшебния месец, Централният кооперативен съюз и Работилницата за ръчно изработени шоколад и бонбони ШОКО КООП ще зарадват кооперативните организации и всички любители на най-финия шоколадов вкус със специални предложения.

Коледната магия вече се усеща и шоколатиерите на магазин ШОКО КООП са избрали по нещо интересно за всеки почитател на качествените сладки изкушения и подбраните вина. Ако все още не сте избрали подарък за предстоящите празници, можете да зарадвате Вашите близки, колеги и контрагенти с предлаганите от нас Подаръчни кошници. Шоколадовата работилница ШОКО КООП се намира на ул. Г. С. Раковски 101 , гр. София, но освен на място, можете да направите Вашите поръчки и в електронния магазин www.chococoop.bg ; chococoop@cooptrade.bg или на тел. 0895 675803. Предлагаме доставки до всички населени места в страната, с куриерските услуги на ЕКОНТ или SPEEDY.

Подаръчните кошници съдържат разнообразие от шоколадови изкушения и са подходящи за всички предстоящи празници. Предлаганият асортимент от шоколад и бонбони са комбинирани в разнообразни стилни сетове „Шоколадово изкушение“, „Наслада“, „Коледна топлина“, „Асорти“, „Лукс“ и „Chococoop” в различен ценови клас.

 

 

            

                   Подаръчна кошница „Коледна топлина“                                                                       Подаръчна кошница „Лукс“

 Специално за Вас сме селектирали ръчно изработени бонбони „асорти“, шоколадов чипс, маслени бисквити с парченца шоколад КООП и шоколади с ядки и плодове. Така шоколатиерите на ШОКО КООП Ви осигуряват разнообразни Подаръчни кошници, за да изберете най-подходящата за вашия празник. В аранжировката на Подаръчните кошници са включени и най-добрите италиански и български вина с марка COOP. 

За Коледните празници, верни на традицията, Централният кооперативен съюз и магазин ШОКО КООП ще зарадват и най-креативните от Вас, които предпочитат сами да аранжират и направят уникален своя подарък. С помощта на консултант всеки наш клиент може да създаде своя „Кошница по избор“ според личния си вкус и предпочитания. Елегантно опакована, тя е прекрасен подарък за Вашите близки, приятели или колеги!

В ШОКО КООП всички почитатели на шоколада могат да поръчат любимата си снимка или фирмено лого върху различни шоколадови форми, както и да създадат свой уникален шоколад с избрани от тях вкусове и съставки.

Празнувайте с нас и зарадвайте специалните за Вас хора с шоколадови изкушения, ръчно изработени със стил и добро настроение !