Празнично настроение с Коледен кът КООП

{posted_on} Dec 17, 2020 Новини

Празнично настроение с Коледен кът КООП

Празниците наближават! Коледният дух е вече тук, а много изненади и апетитни традиционни ястия ни очакват, за да ни припомнят колко е хубаво да бъдем вкъщи със семейството.

Тази година Централният кооперативен съюз и Ресторант КООП Клуб организират Коледен кът на ул. Георги С. Раковски 99, гр. София, където посетителите могат да се насладите на ароматно греяно вино, печена тиква и кестени и още куп други изненади, отстъпки и апетитни традиционни ястия.

С кампанията „Готвим за празниците вместо Вас“ ресторант КООП Клуб дава възможност на всички желаещи да поръчате за вкъщи вкусно приготвени традиционни ястия за предстоящите празници – Бъдни вечер, Коледа и Нова година! 

За поръчки и запитвания: info@cooprestaurant.bg или тел: 089 865 6890

Посетителите на Коледния кът КООП ще имат възможност да запазят хубавите моменти и празничното настроение като си направят снимка в „снежната топка“. Всички, които се възползват от предложението на ресторанта и поръчат обедно меню, празнично меню или се снимат в „снежната топка“,  участват в новогодишната томбола.

Награди от томболата:

  1. Пълнена пуйка с ориз върху канапе от зеле (3.5кг.)
  2. Коледна кошница от ШОКО КООП
  3. Щолен (500гр.)
  4. Футболна топка COOP
  5. Порцеланова чаша COOP с шоколадова бъркалка
  6. Комплект хилки COOP за семейни игри

Дейностите на територията на Коледния кът се извършват, при спазване на всички противоепидемични мерки на Министерството на здравеопазването.