• Начало /
  • Новини /
  • Да изживеем ЗАЕДНО „Коледни вълшебства с КООП“

Да изживеем ЗАЕДНО „Коледни вълшебства с КООП“

{posted_on} Dec 9, 2022 Новини

Да изживеем ЗАЕДНО „Коледни вълшебства с КООП“

В дните около Коледа не само правим равносметка за отминаващата година, но и намираме време да отделим внимание на хората около нас, най-вече на малчуганите и на техните трепети от очакването на Белобрадия старец.

С желанието да създадат незабравима Коледа на децата, Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП подаряват празник, на който малки и големи отново да се забавляваме ЗАЕДНО.

Каним Вас, Вашите семейства и близки да се потопим в „Коледни вълшебства с КООП“ на 17 декември 2022 г., (събота), от 11:00 ч. в Супермаркет КООП, кв. „Красна поляна“, бул. „Никола Мушанов“ №116.

Очаква Ви магичният цирк на Ани Артанес с балон шоу, фокуси, илюзии, игри и много забавления. И както повелява традицията, Дядо Коледа и Снежанка ще зарадват с подарък всяко дете. А който поздрави Белобрадия старец по най-атрактивен начин с песен или стих, получава и втори подарък. Посрещаме възрастните с комплимент чаша греяно вино и богат избор от стоки с марка COOP за празничната трапеза. Всяка покупка по време на тържеството носи участие в Празнична томбола.

Заявете Вашето участие в празника на events.cks.bg и вземете допълнителен подарък.

Коледа не е просто дата в календара, затова колкото и да порастваме, не спираме да вярваме в нейните вълшебства и искаме да ги споделим. 

Очакваме Ви!