• Начало /
  • Новини /
  • Стотици се събраха за да отпразнуват заедно първия рожден ден на хипермаркет КООП в квартал Красна поляна

Стотици се събраха за да отпразнуват заедно първия рожден ден на хипермаркет КООП в квартал Красна поляна

{posted_on} Jul 1, 2012 Новини

Стотици се събраха за да отпразнуват заедно първия рожден ден на хипермаркет КООП в квартал Красна поляна

Търговски и логистичен център КООП покани столичани да отпразнуват заедно една година от откриването на  хипермаркет КООП. През целия ден магазинът раздаваше подаръци на децата, а техните родители и посетителите на магазина имаха възможността да спечелят една от многото награди от организираните томболи.

На 23.06.2012 г. Търговски и логистичен център КООП в кв. Красна поляна, бул. „Никола Мушанов" 116 цял ден празнува. Поводът бе една година от откриването на хипермаркет КООП. Двете търговски зали, разположени на внушителната площ от 2 300 кв.м., се изпълниха с много клиенти. Празненството дари много настроение и усмивки по лицата на хората с богатата музикално-развлекателна програма.

Аниматори на кокили и колела подаряваха балони и подаръци на децата и много бяха желаещите сред тях да получат арт рисунка на лицето. В близост до сцената магазин КООП бе осигурил надуваем замък, от който се чуваха звънките гласчета и смях на малките посетители.   

Присъстващите малчугани станаха свидетели и на отличаването на връстниците им, участвали в конкурса за детска рисунка „Кооперацията създава усмивки и рисува мечти", организиран от Централния кооперативен съюз по повод 2012 - Международна година на кооперациите. Участниците в конкурса от София се зарадваха, че рисунките им са намерили място в специална изложба в магазина за детски стоки и електроника на ниво -1. В магазина за хранителни стоки пък бяха изложени рисунките победители в конкурса, специалните награди, както и известен брой рисунки на малки творци от различни кътчета на България.

Дегустацията на сицилианско вино зарадва възрастните посетители, които съвсем безплатно се докоснаха до слънчева Сицилия и се насладиха на прекрасните вкусови качества, които притежава виното, внасяно от „Кооп-търговия и туризъм" АД. Доказателство за удовлетворението бяха поздравленията и добрите отзиви за напитката на боговете, които се чуваха около организирания щанд за дегустация в магазина и това, че почти всеки клиент беше добавил бутилка вино към покупките си.

По повод на празника магазин КООП пусна за разпространение определен брой от промоционалната си брошура със специален печат. Така стотици клиенти дойдоха и грабнаха една от трите награди, които намериха в промоционалната брошура - бяло вино и газирана минерална вода Горна баня, червено вино и лимонада Горна баня и бира с чипс.

Томболи с награди се разиграха в деня на празника. Едната томбола бе по време на тържеството. В 11:45 ч. трима късметлии спечелиха петдневна почивка за двама на море, кошница с продукти на стойност 20 лв. и кошница с продукти на стойност 30 лв. Втората томбола се разигра в 18:00 ч., като магазин КООП зарадва 16 души.

Какво е рожден ден без торта и празник без танци!?! В съботния ден имаше по много и от двете. Огромна торта бе разрязана от управителя на магазина, Красимир Игнатов и неговите помощници, заместник-управителите Албена Димитрова и Ирена Сариева.

С усмивки и приповдигнато настроение всички присъстващи се забавляваха на първия рожден ден на хипермаркет КООП и пожелаваха здраве на служителите, постоянни и доволни клиенти, които да продължават да намират всичко необходимо за тях и техните семейства и бъдещи успехи на магазин КООП.