• Начало /
  • Новини /
  • Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

{posted_on} Nov 5, 2014 Новини

Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

Злата вещица Отровна разбрала, че децата вече не се страхуват от нея и решила да им направи една голяма пакост… Докато се чудела каква поразия да направи, влязла в Супермаркет КООП. Разгледала промоциите и изгодните оферти, осемте основни продукта с марката „КООП“ и се ядосала още повече, че дори в страната на вещиците не може да намери толкова изгодни оферти за пазаруване.

В магичния казан изсипала всички детски книжки, сложила отвари, казала заклинанията и започнала да бърка! Бъркала, бъркала и книжките се объркали, а информацията за изгодните КООП оферти скрила в няколко специални предизвикателства! Зелената шапчица, Оле затвори ушички, Вълкът и седемте мишлета, Спящата краставица. Единствено децата могат да им помогнат да се наредят отново като преминават през забавни изпитания с помощта на техните приятели – Принцеса Чаровна и КООП-чо и да открият информацията за изгодните продукти, за да върнат приказките обратно по местата им.

И това и направиха… На първи ноември в столичния Супермаркет КООП десетки малчугани преминаха успешно приготвените предизвикателства, забавляваха се от сърце, показаха бързина и завидни знания в организираната викторина по повод на Деня на народните будители.

Организираният празник от любезните домакини – Супермаркет КООП и Централен кооперативен съюз, донесе приятни емоции не само на децата, но и на техните семейства, като осигури не само забавление в съботния ден, но и много приятни изненади и награди.

Супермаркет КООП бе омагьосан и завладян от малки и големи посетители на магазина – принцеси, вещици, вампири, герои от любими детски филми и други странни същества. А за онези, които нямаха костюм, бе осигурена безплатна рисунка на лице. Участниците в конкурса за най-атрактивно преобразяване дефилираха пред всички и най-артистичните и ефектни въплъщения обраха овациите и приготвените страшни награди.

В магическата работилница вещите ръце на приказни създания напътстваха малки и пораснали деца и заедно с тях майсториха тематични аксесоари за празника. Най-интересните се надпреварваха в конкурса за ръчно изработен тематичен аксесоар. Страшната томбола също криеше своите изненади - от нея имаше много награди.

Принцеса Чаровна бе запленена от изкушаващия аромат на току що изпечения хляб в КООП Пекарна и поръча да изпекат количество, достатъчно за цялото й царство и приятелите й от парти агенция Kineto Fun.

А всички граждани на далечната земя получиха възможността да се възползват от специалните предложения на Супермаркет КООП:

 

  • Атрактивна Програма за лоялни клиенти, която чрез картова система за обслужване предлага преференции и отстъпки при пазаруване;

  • Топъл, вкусен хляб изпечен по традиционни български рецепти на място в магазина;

  • Всяка събота и неделя отстъпка от 10% на всички стоки за притежателите на потребителска карта КООП извън включените в други промоции и акции стоки;

  • Атрактивни отстъпки на ястията от топлата витрина след 15:00 и плодовете и зеленчуците след 18:00 часа.

     

Празникът в духа на Вси Светии и викторината по повод Деня на народните будители привлече много деца, ученици и техните семейства и допринесе за популяризирането на Супермаркет КООП, не само като търговски обект, а и като притегателен център за деца и възрастни. Следващото събитие ще се проведе на 22 ноември 2014 г. отново в любимия магазин в столичния квартал Красна поляна. Тогава на вниманието на най-малката публика ще бъде предложен куклен театър и арт ателие.