• Начало /
  • Новини /
  • Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

Публикувано на 05.11.2014 Новини

Герои от любими приказки завладяха Супермаркет КООП

Злата вещица Отровна разбрала, че децата вече не се страхуват от нея и решила да им направи една голяма пакост… Докато се чудела каква поразия да направи, влязла в Супермаркет КООП. Разгледала промоциите и изгодните оферти, осемте основни продукта с марката „КООП“ и се ядосала още повече, че дори в страната на вещиците не може да намери толкова изгодни оферти за пазаруване.

В магичния казан изсипала всички детски книжки, сложила отвари, казала заклинанията и започнала да бърка! Бъркала, бъркала и книжките се объркали, а информацията за изгодните КООП оферти скрила в няколко специални предизвикателства! Зелената шапчица, Оле затвори ушички, Вълкът и седемте мишлета, Спящата краставица. Единствено децата могат да им помогнат да се наредят отново като преминават през забавни изпитания с помощта на техните приятели – Принцеса Чаровна и КООП-чо и да открият информацията за изгодните продукти, за да върнат приказките обратно по местата им.

И това и направиха… На първи ноември в столичния Супермаркет КООП десетки малчугани преминаха успешно приготвените предизвикателства, забавляваха се от сърце, показаха бързина и завидни знания в организираната викторина по повод на Деня на народните будители.

Организираният празник от любезните домакини – Супермаркет КООП и Централен кооперативен съюз, донесе приятни емоции не само на децата, но и на техните семейства, като осигури не само забавление в съботния ден, но и много приятни изненади и награди.

Супермаркет КООП бе омагьосан и завладян от малки и големи посетители на магазина – принцеси, вещици, вампири, герои от любими детски филми и други странни същества. А за онези, които нямаха костюм, бе осигурена безплатна рисунка на лице. Участниците в конкурса за най-атрактивно преобразяване дефилираха пред всички и най-артистичните и ефектни въплъщения обраха овациите и приготвените страшни награди.

В магическата работилница вещите ръце на приказни създания напътстваха малки и пораснали деца и заедно с тях майсториха тематични аксесоари за празника. Най-интересните се надпреварваха в конкурса за ръчно изработен тематичен аксесоар. Страшната томбола също криеше своите изненади - от нея имаше много награди.

Принцеса Чаровна бе запленена от изкушаващия аромат на току що изпечения хляб в КООП Пекарна и поръча да изпекат количество, достатъчно за цялото й царство и приятелите й от парти агенция Kineto Fun.

А всички граждани на далечната земя получиха възможността да се възползват от специалните предложения на Супермаркет КООП:

 

  • Атрактивна Програма за лоялни клиенти, която чрез картова система за обслужване предлага преференции и отстъпки при пазаруване;

  • Топъл, вкусен хляб изпечен по традиционни български рецепти на място в магазина;

  • Всяка събота и неделя отстъпка от 10% на всички стоки за притежателите на потребителска карта КООП извън включените в други промоции и акции стоки;

  • Атрактивни отстъпки на ястията от топлата витрина след 15:00 и плодовете и зеленчуците след 18:00 часа.

     

Празникът в духа на Вси Светии и викторината по повод Деня на народните будители привлече много деца, ученици и техните семейства и допринесе за популяризирането на Супермаркет КООП, не само като търговски обект, а и като притегателен център за деца и възрастни. Следващото събитие ще се проведе на 22 ноември 2014 г. отново в любимия магазин в столичния квартал Красна поляна. Тогава на вниманието на най-малката публика ще бъде предложен куклен театър и арт ателие.