• Начало /
  • Новини /
  • ЦКС подкрепи благотворителния концерт „За децата - с любов"

ЦКС подкрепи благотворителния концерт „За децата - с любов"

Публикувано на 02.12.2013 Новини

ЦКС подкрепи благотворителния концерт „За децата - с любов"

На 21 ноември 2013 г. от 18,30 часа Театралната зала на Националния дворец на децата в София посрещна стотици деца и техните родители. Още във фоайето преди залата погледите се привличаха от разноцветни балони и голяма маса с пищна бяла покривка, пълна с лакомства за малчуганите. Атмосферата бе създадена от представители на ЦКС, които с готовност се включиха в подготовката на традиционното честване на Световния ден на детето и Деня на християнското семейство и православната младеж, организирано в Двореца на децата.

През тази годината празничният благотворителен концерт и изложбата-базар се проведоха под мотото „За децата - с любов". В тях взеха участие най-малките възпитаници на школите към Двореца. Извън училищните си занимания, децата се събират тук, за да творят, пеят, танцуват, спортуват и играят.

Празничната вечер на малките артисти започна с подаръци, осигурени от Централния кооперативен съюз. Децата се струпаха около познатото им вече кооперативно човече КООП-чо. Представители на Съюза ги приканиха да опитат от вкусните кифли с мармалад, приготвени за тях в пекарната на Супермаркет КООП в столичния квартал Красна поляна. Всяко дете получи и минерална вода „Горна баня 1" - известната вода на кооперативното търговско дружество „Булминвекс ГБ" ЕООД, подходяща за всички възрасти и ежедневна употреба.

Празничното настроение обхвана малките и големи посетители на тържеството. Усмихнати деца бързаха да се снимат с КООП-чо, а в ръцете на техните майки и татковци можеха да се забележат рекламните брошури на Супермаркет КООП, които привличаха с многобройните си промоционални предложения.

Представителите на ЦКС не забравиха да поканят малчуганите на традиционното Коледно тържество, което Съюзът организира за децата на 15 декември в Супермаркет КООП и на което освен много забавления и игри, децата ще се срещнат с Дядо Коледа.

Празникът в Националния дворец на децата продължи с благотворителен концерт, съпроводен с изложба-базар, посветени на благородната кауза. Събраните средства Дворецът ще предостави в подкрепа на децата на сирийските бежанци, настанени в интеграционния център в кв. Овча купел в София.