Коледа с КООП

Публикувано на 17.12.2013 Новини

Коледа с КООП

Столичният Супермаркет КООП подари на своите клиенти весело коледно тържество

Верни на установената вече традиция и на социалната си ориентираност, Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП поканиха на весело коледно тържество деца, родители, приятели и почитатели на кооперативната идея и търговските обекти от верига КООП.  

В неделния 15 декември празнично украсеният Супермаркет КООП в столичния квартал „Красна поляна" бе огласен от коледни песни и весели детски гласчета. В навечерието на най-светлите християнски празници тук се събраха над 200 деца и техните родители, за да станат част от „Коледа с КООП". Въпреки студа, градусът на настроението бе висок, защото всички тръпнеха в очакване на белобрадия старец. Разбира се, на празника присъстваше и познатият на децата КООП-чо, този път придружен от усмихната Снежанка. Заедно с верните си асистенти те забавляваха децата с викторини, игри и конкурси, докато Дядо Коледа пристигне.

Още на входа на магазина децата бяха посрещнати от неуморните КООП джуджета, които им предоставиха талони за подаръци. Малчуганите с любопитство посетиха подготвеното от домакините „Коледно КООП ателие", където бързо и сръчно се заеха с  изработването на подаръци за родителите и приятелите си - коледни картички и играчки за елха, сурвачки и ... какво ли още не - плод на богатото детско въображение.

Пред погледите на въодушевените деца последваха изпълнения на песни и стихчета и безброй забавни игри. Децата се надпреварваха кой ще бъде най-добър в игрите „Моите любими коледни песни и стихчета", „Коледна елха", „Ледена кула", „Ястията на Бъдни вечер и Коледа", „Открий ме в картичка една" и мн. др. Те товареха шейни с подаръци, строиха замъци, разпознаваха коледните гозби на „баби и майки", търсеха скрити картички с КООП-чо, пяха коледни песни и за всичко това получаваха вълнуващи награди и подаръци.

Пъргавите джуджета на Дядо Коледа успяха да зарадват всяко дете, дошло на тържеството, със специален подарък.

Вълнуващото тържество за най-малките клиенти на магазин КООП завърши с теглене на празнична томбола, която още повече покачи градусите на настроението. В нея участваха всички детски писма, пуснати през последните седмици в Къщичката на дядо Коледа в супермаркета. В присъствието на специална комисия бяха изтеглени 3 награди - ваучери за покупка в Супермаркет КООП на стойност 50, 40 и 30 лв. Още първият щастливец, изтеглен от Снежанка, развесели публиката с оригиналното си писмо до стареца. Малката Андреа чистосърдечно е написала: „Скъпи Дядо Коледа, аз не бях много послушна през тази година, но това не ме прави лоша. Аз просто съм малка. Както казвам на мама - не мога само да слушам. Искам много неща, но каквото и да ми подариш, аз ще се радвам!" Вторият спечелил е 5-годишният Алекс. Той има една мечта - да получи кола с дистанционно управление. Третият печеливш от коледната томбола Божидар предизвика бурните аплодисменти на присъстващите с детското си признание, че през цялата година е бил много послушен и е правил ...компромиси.  С грейнали от радост лица тримата късметлии се впуснаха в шеметно препускане край рафтовете със стоки, за да напълнят количките с всичко, което им хареса.

Както всички инициативи на Централния кооперативен съюз, така и този празник даде възможност на присъстващите да изпитат приятни емоции и се насладят на подготвените от домакините изненади. На търговска площ от 2 000 кв.м. клиентите на магазина имаха възможността да пазаруват качествени стоки на изгодни цени и да се възползват от атрактивните коледни намаления и промоционални стоки. Те останаха очаровани от богатия асортимент на току-що заредени от Италия стоки с марка КООП. Сред тях голям интерес предизвикаха типичните италиански пасти и зехтин, рибни и зеленчукови консерви и разнообразните сладкиши и бисквити, в т. ч. био-макарони и био-бисквити.

Децата и техните придружители си тръгнаха от магазин КООП с много покупки и подаръци. Разделиха се с усмивки и с пожелания за здраве, щастие и успешна 2014 година!