• Начало /
  • Новини /
  • Турнир по тенис на маса в столичния Супермаркет КООП

Турнир по тенис на маса в столичния Супермаркет КООП

Публикувано на 01.08.2014 Новини

Турнир по тенис на маса в столичния Супермаркет КООП

     Супермаркет КООП в кв. Красна поляна, София, се утвърди не само като удобно и предпочитано място за пазаруване, но и като социален център, който събира и дарява с много усмивки хората в района

 На 14 юни 2014 г. десетки любители на тениса на маса имаха възможността да премерят сили в организирания от Централния кооперативен съюз и Супермаркет КООП турнир за любители.

     Желаещите да спечелят една от четирите награди от атрактивния награден фонд на стойност 180 лева бяха 56 души. Поради големия брой участници, състезанието се проведе в няколко тура. Най-младият участник бе на 14-години, а най-възрастният на 60. В турнира се включиха и три дами, които достигнаха до трети кръг, но не успяха да украсят с присъствието си Топ 16 на участниците в надпреварата.

За добрия тонус на състезателите бе подсигурена минерална вода „Горна баня" с марката „КООП", произведена от „Булминвекс-ГБ" ЕООД.

Над 5 часа продължи оспорваната борба, в която само един от участниците спечели голямата награда - ваучер за пазаруване на стойност 100 лева. Не останаха разочаровани и състезателите, които се класираха от 2-ро до 4-то място. Те получиха ваучери на стойност 50, 20 и 10 лева.

Победители в турнира са:

1-во място - Христо Томов (28 години)

2-ро място - Димитър Иглев (44 години)

3-то място - Марио Сърбинов (21 години)

4-то място - Красимир Младенов (43 години)

Финалистите получиха и талон за 20% отстъпка от цените на рецепция на хотелски комплекс „Релакс КООП" с. Вонеща вода, обл. Велико Търново.

Учтивите продавач-консултанти и служители на магазин КООП предоставяха допълнителна информация на клиентите, за дейността на кооперациите и възможността да членуват в ПК „Централ КООП" гр. София, като подадат молба на място в магазините.

 

С какво Супермаркет КООП е различен?

  • Част е от националната търговска верига КООП, която обединява над 850 магазина в цялата страна.
  • Подкрепя българското производство, като предлага стоки с марката КООП.
  • Предлага стоки, произведени от европейски кооперативни организации - качествени и на достъпни цени.
  • Той е първият търговски обект в София с внедрени електронни етикети, които улесняват клиентите и засилват доверието и лоялността към магазините от търговска верига КООП.
  • Разполага с атрактивна Програма за лоялни клиенти, която чрез картова система за обслужване предлага преференции и отстъпки при пазаруване.
  • Кооперативната пекарна в магазина предлага топъл, вкусен хляб изпечен по традиционни български рецепти.
  • Всяка събота и неделя клиентите ползват отстъпка от 10% на всички стоки за притежателите на потребителска карта КООП извън включените в други промоции и акции стоки.
  • Предлага атрактивни отстъпки на ястията от топлата витрина и плодовете и зеленчуците след 18:00 часа.

Повече снимки от събитието може да видите в галерия.