• Начало /
  • Новини /
  • Празник на детето в обектите КООП в Пловдивския регион

Празник на детето в обектите КООП в Пловдивския регион

Публикувано на 01.08.2014 Новини

Празник на детето в обектите КООП в Пловдивския регион

     "Коопчо", рисуваното кооперативно момченце, покани и тази година децата от регион Пловдив в търговските обекти от веригата КООП, за да отпразнуват заедно Деня на детето. В инициативата се включиха 67 магазина на кооперациите в Пловдив, Перущица, Лъки, Куклен, Розино, Раковски, Сопот, Садово, Тополово и Хисар.

          В празнично украсените с балони и плакати магазини, продавач-консултанти посрещаха най-малките си клиенти и подаряваха въженца за скачане, цветни тебешири, кубчета Рубик, балони и лакомства. Разгорещени от игри и рисунки по асфалта, децата се зарадваха на бутилки вода от кооперативния завод в Горна баня.
          В много селища празникът се проведе съвместно с местните читалища и стана още по-весело. В село Розино малчугани дефилираха облечени с костюми на герои от приказките, имаше мажоретки, много балони и лакомства. Специално жури отличи със звание мистър и мис "КООП" заслужилите, а най-голямата изненада бяха книжките на новоприетите малки член кооператори, подарени от кооперацията.
         Най-активни в игрите и в подготовката на празника бяха децата на служители в кооперативната система. Те даваха идеи, снимаха, озвучаваха, помагаха при раздаването на подаръците и запознаваха съученици и приятелчета с "Коопчо". Даже направиха кооперативното момченце главен герой в куклен театър. Разбираемо е защо всички са негови големи фенове -"Коопчо" е с тях и в игрите, и в учението. Съвсем скоро предстои голямото преброяване на "Отличниците на България", уговорено с "Коопчо" в началото на тази учебна година. Когато бъде готово ще ви разкажем и за него.

 

Снимки от събитието може да видите в галерия.