• Начало /
  • Новини /
  • „Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

Публикувано на 08.04.2015 Новини

„Великден с КООП“ в столичния квартал Красна поляна

На 4 април - Лазаровден, седмица преди най-светлия християнски празник Великден, Супермаркет КООП в кв. Красна поляна отново бе огласен от веселия смях на десетки деца. За поредна година Централният кооперативен съюз и Супермаркет КООП бяха домакини на празник под мотото „Великден с КООП“.

Още на входа на магазин КООП клиентите бяха посрещнати с питка, произведена на място от КООП Пекарна, с пожелание за здраве, късмет и благоденствие. Весело великденско зайче закачливо приканваше децата да се включат в забавната програма с различни игри, подаръци и веселби.

В творческата работилница малчуганите с видимо старание и много настроение изработиха ръчно подаръци за родителите си – рисуваха и декорираха великденски яйца, оцветяваха тематични картинки и правеха своите уникални картички за близките си.

Всички деца на празника получиха подарък от магазин КООП – DVD диск с любими приказки.

Кулминацията на тържеството бе играта с пинята във формата на великденско яйце – цветен контейнер от лесно чуплив материал, пълен с бонбони. Един по един участниците удряха пинята със завързани очи и не без усилия я събориха на земята, след което всички малчугани се втурнаха да събират лакомства.

Докато малчуганите с радост и усмивка творяха и се забавляваха, родителите им имаха възможността да си закупят от изпечения на място вкусен козунак и изкусителните ястия от топлата витрина, което създаде допълнително празнично настроение. Клиентите успяха да се възползват от новите специални предложения от COOP Италия и разнообразните стоки от български и европейски производители с марката КООП с гарантирано качество на достъпни цени.

Запазвайки касовите си бонове, по време на празника всички клиенти имаха право да участват в томбола за спечелване на три луксозни кошници, предимно с италиански кооперативни стоки.

В празничния ден бяха раздадени и десетки потребителски карти КООП. С тях клиентите получават отстъпка от 10% на всички стоки извън включените в други промоции и акции; участие в атрактивната Програма за лоялни клиенти, която им позволява да трупат точки, които да разменят за стоки и не на последно място – да се възползват от добрите оферти за почивки и отдих в кооперативните хотелски комплекси. Семействата се възползваха и от атрактивните намаления и промоционални стоки, които магазин КООП им предложи, за да могат да се подготвят навреме за посрещането на великденските празници у дома. Те си тръгнаха от магазин КООП с много покупки, подаръци и се разделиха с усмивки и с пожелания за нови срещи!

 

 

Повече снимки от събитието може да видите в галерията ни на интернет страницата на Централния кооперативен съюз – www.ccu-bg.coop, както и във Фейсбук профила на Електронен магазин КООП.

 

 отвори в pdf.pdf