Петровден с КООП

Публикувано на 03.07.2015 Новини

Петровден с КООП

На 27 и 28 юни 2015 г., точно преди Петровден, един от най-почитаните и традиционни за българския бит празници, столичният район „Красна поляна" отбеляза своя празник.

Големият чадър на кооперативното дружество „Булминвекс ГБ" ЕООД, многото деца и техните родители привличаха още повече посетителите на щанда. Семействата получиха промоционалната брошура с информация за предстоящите промоции в магазина, както и покана за предстоящото честване на 93-тия Международен кооперативен ден.

Много родители пожелаха да станат притежатели на потребителска карта КООП, която им бе предоставена напълно безплатно. Обещаха още следващия уикенд да се възползват от атрактивната отстъпка от 10% на всички стоки през почивните дни и се заинтересоваха от Програмата за лоялни клиенти в магазина и отстъпките, които могат да ползват в кооперативните хотелски комплекси на морето и в планината. Интерес предизвика и новоучредената кооперация „ЕДИН - Е - НИЕ".Специално за малчуганите Супермаркет КООП бе осигурил подаръчни пакети с минерална вода „Горна Баня" с марката „КООП", топли закуски от КООП Пекарна, много балони и специално подготвено ателие за рисуване на детските лица.

Празникът бе открит с приветствие от кмета на района г-н Иван Чакъров. На сцената се изявиха много танцови и вокални групи от училищата и читалищата в района. Специални гости бяха джаз формация „София", музикална формация „Прага" и певецът Дичо. Съюзът на Българските писатели в България бе представен от поета Георги Драмбозов и поетесата Виктория Катранова, които рецитираха свои стихове пред насъбралата се пред сцената публика.

Всички са поканени заедно да отбележим тържественото честване на 93-тия Международен кооперативен ден, който ще събере отново всички свои приятели и клиенти в Супермаркет КООП на 04.07.2015 г., където новоизгряващата певица Антония Маркова ще поздрави присъстващите със своите песни.

 

Повече снимки от събитието може да видите в раздел "Галерия" на сайта и във Фейсбук страницата на Електронен магазин КООП.

отвори в pdf.pdf